Nu tot 40% korting op plafondspots! Klantendienst

Verlichting

Verlicht je wereld

Alles in een oogopslag

Alle categorieën

Vind sneller wat je zoekt

Kies je kamer

Een greep uit ons aanbod

Verlichting voor elke woonstijl

Tot 40% korting op plafondspots

Ready. Set. Shop.

Ontdek de deelnemende producten
Wat is jouw stijl?

Bekijk producten die bij jou passen

In de kijker

Populaire verlichting

Heb je een vraag voor ons?

Laat ons contact opnemen

Telefoon

Ma - vr: 9.00-12.30 uur en 13.30-18.00 uur

E-mail

Heb je een vraag of suggestie? laat het ons weten

Creëer de juiste sfeer met verlichting

 
Wij bieden praktische en sfeerverlichting voor in huis en buiten je huis. Denk aan verlichting voor je woonkamer, badkamer of keuken en buitenverlichting om je buitenruimte gezelliger en veiliger te maken. Met een verscheidenheid aan stijlen en maten om uit te kiezen, kun je gemakkelijk je interieur personaliseren en de gewenste sfeer creëren.
 

Lichtplan als belangrijke eerste stap

 
Het opstellen van een lichtplan is belangrijk voor een goede basis. Het helpt je om de juiste lampen te kiezen. Elke kamer heeft tenslotte een andere functie en niet elke lamp past in elke kamer. Het licht in de keuken is bijvoorbeeld anders dan in een slaapkamer. Onze verlichtingsexperts helpen je graag met persoonlijk en deskundig advies. Hiervoor kan je eenvoudig een afspraak maken via onze website. Als je al weet welke verlichting je nodig hebt, kun je op zoek gaan naar lampen met de juiste stijl en kleur voor jouw interieur.
 

Creëer een sfeervolle ruimte

 
Nadat je een goede basis hebt, kun je gaan nadenken over de gewenste sfeerverlichting. Een extra lamp is vaak nodig in de woonkamer, terwijl de keuken er misschien niet zo snel een nodig heeft. Tijdens een gezellige avond wil je geen fel licht. Door te kiezen voor lampen met diffuus licht of dimmers pas je de sfeer gemakkelijk aan gedurende de dag. Als je specifieke gebieden in je ruimte wilt benadrukken, kun je kiezen voor gerichte lampen. Hiermee kan je het licht schijnen waar je wilt.
 
Helderheid en zachtheid zijn niet de enige factoren die de sfeer beïnvloeden, ook de lichtkleur is belangrijk. Koel wit licht is ideaal voor taken, maar kan overweldigend zijn als je wilt ontspannen. Voor ultieme ontspanning kies je best voor warme lichtbronnen of lampen met amberkleurig glas.
 

Draadloos gemak zonder gedoe

 
Hoewel kaarsen het nog steeds goed doen in de huishoudens, willen we ervoor dat je niet langer alleen hier afhankelijk van bent. Denk maar aan draadloze verlichting. Voor dit type verlichting heb je geen bedrading of gereedschap voor nodig en deze kan je slecht in een paar minuten aan- en afzetten. Deze lampen zijn ook eenvoudig oplaadbaar via USB, dus maak je maar geen zorgen of je wel genoeg batterijen hebt. Je kan deze niet enkel in huis gebruiken als een noodsituatie zich voordoet, maar ook in je buitenruimte of op een kampeertrip komen ze goed van pas als de avond valt.
 

Personaliseer je interieur

 
Naast praktische verlichting kun je je interieur compleet maken met eyecatchers die meteen opvallen als je de ruimte binnenkomt. Verlichting hoeft niet saai te zijn; het is een manier om nog meer persoonlijkheid in je huis te brengen. Doe eens gek met een kroonluchter in de badkamer of een gigantische opvallende lamp in de hal.