Nu tot 40% korting op plafondspots! Klantendienst

Accessoires

Maak van je huis een thuis

Alles in een oogopslag

Alle categorieën

Een greep uit ons aanbod

Accessoires voor elke woonstijl

Blikvangers

Elk boeket straalt in deze stijlvolle vazen

Ontdek het aanbod
Accessoires

De juiste kleur

In de kijker

Populaire items

Heb je een vraag voor ons?

Laat ons contact opnemen

Telefoon

Ma - vr: 9.00-12.30 uur en 13.30-18.00 uur

E-mail

Heb je een vraag of suggestie? laat het ons weten

De laatste werken aan je thuis

 
Oef, de grote werken zitten erop. Je hebt je muren geschilderd en je meubels op hun plek gezet, nu is het tijd om de finishing touch toe te voegen. Met de juiste accessoires en decoratie kan je je leefruimte transformeren, je persoonlijke stijl weerspiegelen en een sfeer creëren waarin je je thuis voelt. Of je nu op zoek bent naar sfeervolle accenten of praktische must-haves, bij ons vind je een uitgebreid assortiment accessoires en woondecoratie. Dit in verschillende stijlen én voor elke ruimte in je huis.
 

Kies jouw favoriete stijl

 
Als je niet weet waar je moet beginnen, bedenk dan welke stijl je aanspreekt. Zodra je weet wat je zoekt, is het makkelijk om items te kiezen voor je interieur. Misschien hou je van de speelse eenvoud van Scandinavisch design, of droom je stiekem van een industrieel pakhuis. Aardse kleuren en hout zorgen vaak voor meer rust, terwijl goud en marmer zorgen voor een luxe en elegante uitstraling.
 

Laat je inspireren door trends, kies andere materialen en kleuren

 
Ben je verliefd geworden op de nieuwste trends? Door je hierop te inspireren kan je met een aantal nieuwe accessoires en decoratie je interieur volledig omtoveren. Je kan snel en simpel een andere sfeer in je huis creëren door gewoon wat extra kleur en materialen toe te voegen. Voor de kleuren kan je je baseren op de seizoenen. Frisse kleuren in de zomer, en warme en aardse kleuren zijn dan weer ideaal voor in de koudere maanden.
 

Maak je dag 100x beter

 
Net zoals meubels, zijn er ook accessoires waarvan je dagelijks gebruik maakt. Ze kunnen bijdragen aan de verbetering van je humeur. Je huis is dan ook meer dan een plek om te wonen, het is een plaats waar je je jezelf kan uitdrukken en je comfortabel voelt. Ben je die gele kleur van je kussens beu gezien? Dan kan je dit gemakkelijk oplossen met een nieuwe kleur of een print. Ben je uitgekeken op die saaie witte mok waaruit je 's morgens je koffie drinkt? Kies dan voor een vrolijke mok met een kleur/print die jij leuk vindt. Zo start je je dag met een goed gevoel. Kleine veranderingen kunnen een grote impact hebben!