807354389340702

Staanlampen

FAQ

 

  • Een staande leeslamp wordt doorgaans geplaatst op een gezellige plaats naast de sofa of een zetel.
  • Andere staanlampen zorgen voor algemeen licht in een ruimte. Geef ze ergens een plaats waar er niet te vaak wordt langs gewandeld.

Staanlampen online aankopen

Staanlampen nodig? In de online shop van Peeq vind je snel en eenvoudig het type staanlamp dat je zoekt.

Wat?

Staanlampen passen in elk interieur. Of je nu voor een klassieke, moderne, retro of design inrichting hebt gekozen, bij Peeq vind je zonder twijfel een staande lamp die perfect bij de stijl van je ruimte past. De categorie 'staanlampen' in onze online shop bevat zowel hogere staande lampen als lagere vloerlampen. Tafellampen zijn in een aparte categorie op de website ondergebracht.

Binnen je totale verlichtingsplan kunnen staanlampen verschillende functies vervullen: staanlampen die direct, gericht licht verspreiden worden doorgaans gebruikt als leeslamp. Dit soort staanlampen is meestal makkelijk verstelbaar in een andere richting en/of hoogte, afhankelijk van de situatie. Andere staanlampen verspreiden door hun specifiek design of hun materiaal eerder een zacht, diffuus licht. Dit type lampen wordt meestal gebruikt als sfeerverlichting. Samen met tafellampen en accentverlichting kun je in je ruimte een heel bijzondere sfeer creëren.

Ruime keuze

In onze webshop worden de staanlampen onderverdeeld in leeslampen en booglampen. Een groot deel van ons assortiment valt echter onder geen van deze twee noemers te plaatsen.

Bij Peeq vind je staanlampen van verschillende merken en designers, in allerlei kleuren, vormen en materialen: zowel strakke, sobere en functionele staanlampen als opvallende en decoratieve modellen.

Een staande lamp maakt niet alleen deel uit van een doordacht verlichtingsconcept, het is ook een decoratief item in je interieur en kan een eyecatcher op zichzelf zijn. Sommige designers zijn enorm inventief en creatief in het ontwikkelen van bijzondere staanlampen. Laat je inspireren door ons uitgebreid assortiment.

Staanlampen online kopen: snel, veilig en gemakkelijk bij Peeq

Staanlampen zijn vaak best groot. Het is dan ook een heel gedoe om ze zelf thuis te krijgen. Bestel daarom online bij Peeq. Dat is snel en gemakkelijk. Wij zorgen dat je bestelling veilig en vlot geleverd wordt. Dankzij onze grote voorraad stockartikelen kunnen we vaak binnen de 24 uur verzenden.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.