807354389340702

Dienbladen

Verschillende soorten dienbladen

Stel je eens voor, een prachtig metalen dienblad zonder rand dat je gebruikt als decoratie op de salontafel. ’s Avonds brandt er een heerlijke geurkaars die het dienblad laat stralen met een dansende vlam. Simpelweg nog meer sfeer in huis brengen.

Gasten over de vloer? Een elegant houten dienblad met handvaten helpt je om alle drankjes in één keer te verplaatsen. En wil je aperitiefhapjes aanbieden dan kan je ze met het dienblad snel op tafel toveren. Nog een kaarsje of bloemetje erbij en het ziet er direct prachtig uit.

Hoe stijl je een dienblad?

Wanneer je geen gebruik maakt van je dienblad kan je het eenvoudig opbergen in de kast. Al is dat best jammer wanneer het om een prachtig design gaat. Plaats het dienblad op de tafel, het aanrecht of zelfs een poef. Voeg een kaars toe of een klein vaasje met bloemen. Of kies je decoratie aan de hand van de ruimte. Zo kan je er in de keuken nog een peper- en zoutstel aan toevoegen. Of je favoriete boek in de woonkamer.

Je dienblad schoonmaken en onderhouden

Hoe je een dienblad moet onderhouden en schoonmaken hangt af van het materiaal waaruit het gemaakt is. Marmeren en glazen dienbladen maak je best enkel met een vochtige doek en een beetje zacht reinigingsmiddel proper. Sommige kunststoffen dienbladen zijn dan weer tegen alles bestand en mogen zelfs in de vaatwas.

Wat ook belangrijk is voor een lange levensduur van je dienblad is om het niet te overladen. Probeer altijd de spullen op je dienblad zo goed mogelijk te spreiden en houd rekening met het materiaal waaruit het dienblad bestaat. Houten en metalen dienbladen kunnen vaak veel zwaardere spullen houden dan dunne dienbladen van kunststof.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.