807354389340702
Home > Accessoires > Opbergaccessoires

Opbergaccessoires

Opbergaccessoires

Opbergaccessoires

Je kleding weghangen

Hoe vaak belanden je gedragen kleren niet op een stoel? Makkelijk, maar niet echt de bedoeling natuurlijk. Met een knappe wandhaak of -kapstok geef je je kledij ook een plekje en het oogt een pak netter. Bovendien heb je haken en kapstokken in tal van stijlen die ook mooi ogen wanneer er geen kleding op hangt.

Opgeruimd staat netjes

Rondslingerende spullen zorgen al snel voor een rommelige indruk. De nodige bergruimte is dus essentieel voor een rustgevend interieur. Opbergmanden kunnen de ideale aanvulling zijn op je kastruimte. Ze zien er leuk uit, nemen minder plaats in beslag dan een kast en je verandert ze makkelijk van plaats als je met je inrichting wilt spelen. Ideaal voor plaids, speelgoed, kleding of wat je ook maar uit het zicht wilt hebben.

Voor al je papiertjes, snoepwikkels en ander afval is een prullenbak dan weer het aangewezen accessoire. Vooral in je bureau of de kinderkamers een onontbeerlijk item. Zet een prullenbak in de hoek van hun kamer en je kinderen hebben geen enkel excuus meer om die lege zak chips of dat verfrommelde opstel te laten liggen.

Last but not least, organizers. Met een organizer vang je twee vliegen in één klap. Je hebt een stijlvol accessoire om je bureau of badkamer op te leuken en je weet meteen al je spullen te vinden.

Opbergaccessoires bij Peeq

Iedereen houdt van een net interieur. Dat kan op verschillende manieren. Daarom vind je bij Peeq een uitgebreid aanbod aan opbergaccessoires, in uiteenlopende stijlen en verschillende materialen, maar steeds van de hoogste kwaliteit.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.