807354389340702

Bestek


Traditioneel of iets heel anders

Het zilverkleurige bestek kennen we allemaal maar dat kan ook anders. Bij Peeq hebben we een mooie collectie van verschillende designmerken die creatief aan de slag zijn gegaan met bestek. Zo kan je kiezen voor kleur of een ongewone afwerking. Ook de vorm is niet langer standaard. Dunne bestekken brengen een elegante bohemian vibe terwijl de robuustere varianten modern aanvoelen. Je tafel kon er nog nooit zo persoonlijk uitzien!

Wat heb je nodig?

Het standaard bestek bestaat uit 4 stuks. Dit gaat over een soeplepel, een mes, een vork en een kleine koffielepel. Je kan ook voor 5 stuks gaan, hier wordt nog een dessertvork aan toegevoegd. Uiteraard bestaan er ook nog exotischere besteksoorten zoals vlees- of vismessen. Ook deze kan je bij Peeq vinden.

Hoe groot moet jouw bestek set zijn?

Hoeveel stuks je van elks nodig hebt is een moeilijkere vraag. Hoe groot is je gezin? Nodig je vaak meerdere gasten uit? Voor 4 mensen heb je genoeg aan 4 complete sets, als je natuurlijk op tijd de afwas doet. Kiezen voor een 24- of 30-delig bestek is het meest gangbaar en is genoeg voor 6 personen.

Veel designmerken die bestek aanbieden doen dat niet in sets maar per soort. Vaak ook in kleinere hoeveelheden. Hierbij kan je dus eenvoudig zelf de juiste aantallen kiezen. Handig ook als je later toch nog wilt uitbreiden.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.