807354389340702

Wandlampen

Wandlampen

Wandlampen

FAQ

 

  1. Bevestig de beugel van de wandlamp tegen je muur.
  2. Sluit de electriciteitskabel aan op het armatuur.
  3. Fixeer het armatuur op de beugel.
  4. Raadpleeg zeker de handleiding van je wandlamp voor een correcte plaatsing.

Wandlampen online kopen

Wandverlichting nodig? In de online verlichting shop van Peeq vind je snel en eenvoudig het type wandlamp dat je zoekt.

Wat is wandverlichting?

Wandlampen zijn lampen die tegen of in een wand geplaatst worden. Dit kan zowel binnen als buiten. Wandlampen voor buiten zijn in de online shop in een aparte categorie ondergebracht.

Wandlampen kunnen dienst doen als algemene verlichting, maar worden meestal gekozen als sfeerverlichting. Wandlampen bestaan er in veel uitvoeringen en stijlen. Zoek je design wandlampen, klassieke wandlampen, wandlampen met of zonder dimsysteem,opbouw of inbouw, bij Peeq vind je zonder twijfel de wandlamp die aan je wensen voldoet.

Keuzemogelijkheden

Om een goede keuze te maken binnen ons assortiment wandlampen, bepaal je best eerst waarvoor je de wandlampen wil gebruiken. Wandlampen voor sfeerverlichting moeten aan andere criteria voldoen dan wandlampen op de werkplek. Ook de keuze van de lichtbron in de wandlamp hangt hiermee samen: voor sfeerverlichting kies je best zacht, diffuus licht; op de werkplek is sterker, gerichter licht meer aangewezen.

Hoe hoog moet een wandlamp hangen?

Afhankelijk van de grootte van de ruimte, kies je het aantal wandlampen en de hoogte waarop de wandlampen gehangen moeten worden. Wandverlichting die dient om te lezen, hang je best op een hoogte van 120 tot 140 cm. Wandlampen voor sfeerverlichting hang je best hoger (180 cm) zodat je niet rechtstreeks in de lichtbron kijkt. De hoogte waarop je de wandlamp bevestigt, zal verder ook afhangen van je persoonlijke voorkeur en van de andere lichtpunten in de ruimte.

Hoeveel wandlampen in een ruimte?

Verlichting door wandlampen komt beter tot zijn recht als de wandlampen goed verdeeld zijn over de ruimte. Vooral voor een optimale sfeerverlichting kies je beter voor vijf wandlampen met een zachte lichtsterkte, dan voor twee wandlampen met een hoge lichtsterkte. Uiteindelijk zal de keuze van de geschikte wandlampen afhangen van je concrete woon- of werksituatie en je persoonlijke voorkeur. Welke soort wandverlichting je ook in je gedachten hebt, in de online shop van Peeq vind je snel en eenvoudig het type wandlamp dat je zoekt.

Wandlampen online kopen: snel, veilig en gemakkelijk bij Peeq

Veilig online wandlampen bestellen, daarvoor moet je bij Peeq zijn. We garanderen een vlotte en efficiënte bezorging. Een groot aanbod in ons magazijn verzekert een snelle verzending.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.