807354389340702
Home > Accessoires > Badkameraccessoires

Badkameraccessoires

Jouw badkamer, jouw stijl

Verschillende designmerken hebben collecties waarmee je de badkamer in een handomdraai een nieuwe look geeft. Ga je liever iets creatiever aan de slag? Laat je dan vooral niet tegenhouden en ga voor verschillende materialen en kleuren. Ook accessoires en decoratie uit andere categorieën zijn vaak geschikt voor de badkamer, zo kan je eindeloos combineren!

De juiste flow

Als je een strakke badkamerroutine hebt zul je al wel gemerkt hebben dat sommige dingen een vaste eigen plek hebben en dat andere eerder door de ruimte heen bewegen. Kies dus voor meubels en accessoires die je helpen die flow helemaal perfect te maken. Ontspannen in je badkamer gaat een stuk makkelijker als ze ook praktisch is ingericht. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een bijzettafeltje om die heerlijke geurkaars en dat wijntje op te zetten als je ligt te genieten. Of een verplaatsbaar rek zodat je handdoek altijd klaar hangt op de juiste plek.

Wanneer functionaliteit hand in hand gaat met knap design

Het bad is net volgelopen, de rosé staat al klaar en je hebt eindelijk een boek gekozen om even heerlijk te ontspannen. Maar dan zie je die niet zo aantrekkelijke wasmand en aan de andere kant heeft zelfs je toilet nieuwe accessoires nodig. Hier bij Peeq zijn er genoeg designmerken te vinden die praktische badkameraccessoires aanbieden. Kies je voor een moderne toiletrolhouder of heeft je tandenborstel een nieuw plekje nodig? Met een ruim aanbod aan stijlen vind je altijd iets dat perfect in je interieur past!

Opbergruimte

Van een uitgebreide collectie parfum tot eindeloos veel crèmes en bruisballen, in de badkamer heb je plaats nodig, veel plaats. Maar wat als je een kleine badkamer hebt? Geen nood, ook daarvoor zijn creatieve oplossing. Vervang je handdoekenrek door enkele wandhaken en plots heb je op dezelfde plek nog ruimte om een wasmand te zetten. Door te spelen met de ruimte die je in de hoogte beschikbaar hebt kan je meer vloeroppervlakte leeg houden en voelt de ruimte groter.

Maar zelfs als je wel een ruime badkamer hebt brengen verschillende soorten opbergers rust. Denk aan schaaltjes voor juwelen, organizers voor je skincare en potjes voor die steeds verdwijnende haarelastiekjes. Natuurlijk zijn er ook producten die je liever niet altijd ziet en daar kunnen gesloten opbergers je perfect bij helpen. Zo krijgt de ruimte een rustige look en kan jij helemaal focussen op ontspannen.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.