Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst

Lichtadvies en lichtstudie

Een goede voorbereiding is essentieel bij elke nieuwbouw of renovatie. Bij onze verlichtingsspecialisten kan je terecht voor deskundig lichtadvies of een uitgebreide lichtstudie dat perfect aansluit bij jouw woning, je wensen en je woonstijl

Lichtadvies voor interieur en tuin

Zijn er al lichtpunten aanwezig in je huis en heb je geen zin om te breken? Dat begrijpen we. Misschien bevindt dat ene lichtpunt zich niet centraal boven de eettafel, of stoor je jezelf aan donkere hoekjes zonder verlichting. Door het kiezen van de juiste armaturen kan je veel problemen oplossen zonder ingrijpende werken. Onze specialisten geven je deskundig advies en helpen je bij het kiezen van de juiste lampen voor jouw situatie.

Ook voor het verlichten van je tuin kan je bij ons terecht. We geven je advies om de ideale mix te creëren tussen praktische verlichting en sfeerverlichting. Zo geniet je optimaal van je buitenruimte, zowel in de zomer als in de winter.

Heb je interesse om professioneel te worden bijgestaan door onze verlichtingsspecialisten? Zo gaat het in zijn werk:

 1. Maak een afspraak: dit kan in ons kantoor te Heist-op-den-Berg of online.
 2. We bespreken samen je wensen, de mogelijkheden en je budget. Het gesprek duurt ongeveer 1u tot 1u30.
 3. Onze specialist bezorgt je een oplossing op maat.
 4. De prijs voor persoonlijk lichtadvies bedraagt € 150 incl. btw.
 5. Bestel je voor een bedrag van € 1.500 of meer je armaturen bij ons? Dan krijg je de kost van het lichtadvies terugbetaald. Het bedrag wordt dan in mindering gebracht op je aankoopfactuur.

 

Een afspraak in ons kantoor of online is mogelijk op werkdagen tussen 9u en 17u, en op zaterdag tussen 8u en 13u.

Lichtstudie: haal het beste uit je woning

Zijn er nog geen lichtpunten aanwezig in je huis? Een goede lichtstudie houdt rekening met verschillende factoren zoals lichtinval, functie en de aanwezige meubels. Zo vermijd je problemen in de toekomst en vergeet je geen lichtpunten te voorzien op plaatsen waar het achteraf toch nodig blijkt te zijn.

Ook als professionele klant kan je bij ons terecht voor een uitgebreide lichtstudie van jouw kantoorruimte, winkel, restaurant of ander bedrijfspand.

Onze lichtspecialisten gaan aan de slag met een kopie van je bouw- of verbouwplannen. Samen met jou worden de nodige lichtpunten bepaald en uitgetekend. Je krijgt professioneel advies over geschikte armaturen zodat je zorgeloos kan genieten van je nieuwe interieur.

Wil je graag door ons een lichtstudie laten uitvoeren voor jouw bouw- of verbouwproject? Zo gaat het in zijn werk:

 1. Maak een afspraak: dit kan in ons kantoor te Heist-op-den-Berg of online.
 2. Tijdens een eerste intakegesprek bespreken we je wensen, de mogelijkheden en je budget. Voor dit gesprek voorzien we ongeveer 2u tot 2u30. Vergeet zeker niet om een kopie van je (ver)bouwplannen mee te nemen of bij de hand te houden.
 3. Onze lichtspecialist gaat aan de slag en zorgt voor de uitwerking van een lichtstudie op maat.
 4. Je wordt uitgenodigd voor een vervolggesprek om het voorstel en de offerte te overlopen. Dit gesprek duurt ongeveer 1u30 tot 2u.
 5. De prijs voor het volledige traject (ongeveer 8u) van een lichtstudie op maat bedraagt € 250 incl. btw voor particulieren en € 450 incl. btw voor professionele klanten.
 6. Laat je als particuliere klant een lichtstudie uitvoeren door ons en koop je voor minstens 80% van de voorgestelde offerte bij ons aan? Dan krijg je de kost van de lichtstudie terugbetaald. Het bedrag wordt dan in mindering gebracht op je aankoopfactuur.

Een afspraak in ons kantoor of online is mogelijk op werkdagen tussen 9u en 17u, en op zaterdag tussen 8u en 13u.