807354389340702

Grondspots

Grondspots online kopen

Grondspots nodig? In de online shop van Peeq vind je snel en eenvoudig het type grondspot dat je zoekt.

Wat?

Wie aan verlichting denkt, denk vaak in eerste instantie aan plafondlampen en hanglampen. Toch is de plaatsing voor binnenverlichting niet beperkt tot het plafond: ook de ruimte van een wand of de vloer kan benut worden voor lichtpunten. Grondspots -ook wel vloerspots genoemd- zijn inbouwspots die in de vloer worden geplaatst. Voor tuinverlichting worden grondspots al lang gebruikt, nu worden grondspots echter hoe langer hoe vaker ook binnenshuis geplaatst. Grondspots kunnen een heel apart effect creëren in het interieur van je woning of je werkplek.

Keuzemogelijkheden grondspots

Grondspots bestaan in verschillende materialen, vormen en afmetingen: vierkante grondspots, ronde grondspots, bij Peeq vind je zeker een grondspot die past bij de kleur en het materiaal van je vloerbekleding.

Een goede keuze van grondspot zet je interieuraspecten extra in de verf. Grondspots worden dan ook vaak gebruikt als accentverlichting. In combinatie met inbouwspots in het plafond kunnen grondspots wonderen doen voor de sfeerschepping in een ruimte. Grondpots met ledverlichting zijn ideaal voor gebruik binnenshuis, ze worden immers een pak minder warm. Dit maakt ze veel veiliger voor over te lopen.

Omdat grondspots zich in de vloer bevinden, moeten ze tegen een stootje kunnen. Grondspots moeten druk-, kras-, water- en stofbestendig zijn. Er wordt immers over gelopen, en ze moeten op een veilige manier een dweilbeurt kunnen doorstaan. Vandaar dat grondspots al een vrij hoge IP-waarde hebben: dit is de waarde die aangeeft hoe stof- en waterbestendig een armatuur is. De grondspots die Peeq aanbiedt zijn steevast van een hoge en duurzame kwaliteit. Let er bij de keuze van de plaatsing van je grondspots op dat je de kans op hinderlijke verblinding door grondspots minimaliseert.

Peeq heeft grondspots met halogeen, spaarlampen en led-lampen. Halogeen grondspots geven een sterk helder licht. Grondspots met spaarlampen zijn energiezuiniger. Grondspots met ledlampen tenslotte zijn zeer energiezuinig en gaan erg lang mee: het aantal branduren van grondspots met ledlampen ligt aanzienlijk hoger dan die van halogeen- of spaarlampen. Waar je ook naar op zoek bent, in de online shop van Peeq vind je snel en eenvoudig het type grondspot dat je zoekt.

Grondspots online kopen: snel, veilig en gemakkelijk bij Peeq

Je ideale grondspots gevonden? Bestel ze dan snel en eenvoudig bij Peeq. Wij zorgen voor een vlotte en correcte levering. Als je artikelen op voorraad zijn, worden ze binnen de twee werkdagen bij jou bezorgd.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.