807354389340702

Booglampen

Booglampen online kopen

Booglamp nodig? In de online shop van Peeq vind je snel en eenvoudig de booglamp die je zoekt.

Wat?

Een booglamp is een staanlamp, waarvan de draagarm een grote boog vormt en de lichtbron helemaal aan het einde van deze lange arm zit. Ze bieden de mogelijkheid om ergens licht te brengen waar geen stopcontact of lichtpunt is. Zo kan je met een booglamp makkelijk voor licht zorgen boven je sofa of eettafel.

Dit is uiteraard niet de enige reden om een booglamp aan te schaffen. Booglampen ogen ook gewoon prachtig. De sfeer die je creëert met een booglamp valt met geen andere staanlamp te evenaren. Ze voegen grandeur en klasse toe aan iedere inrichting.

Je keuze maken

De categorie ‘booglampen’ is niet de uitgebreidste in onze shop, maar toch is er voor ieder wat wils. Van zeer strakke, moderne designs, zoals de Fontana Arte Yumi, tot absolute klassiekers, zoals de Flos Arco en Foscarini Twiggy, je vindt vast een booglamp naar jouw keuze.

En waarom niet kiezen voor een kleurrijk exemplaar? Een booglamp is dankzij zijn omvang sowieso een opvallend interieurobject. In een gewaagde kleur kan het dé eyecatcher worden, die je interieur een extra boost geeft.

Booglampen online kopen: veilig, snel en voordelig via Peeq

Booglampen zijn door hun omvang hét ideale artikel om online te bestellen. Geen gedoe om ze in je auto te proppen, maar gewoon aan de deur geleverd. Dat is makkelijk én veilig. Dankzij onze grote voorraad kunnen we vaak al binnen de 48 uur leveren. Bovendien ben je bij Peeq altijd zeker van de scherpste prijs!

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.