Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst

Absinthe by Peeq

De levendige wereld van architecturale verlichting

Sinds 2012 verlicht Absinthe by Peeq met een frisse blik de wereld van architecturale verlichting. Geïnspireerd door de iconische groene kleur van de drank absint, staat Absinthe by Peeq voor groene, energiezuinige verlichtingsoplossingen. Met een breed scala aan ontwerpen voor ieders smaak, brengen ze licht in elke ruimte, van intieme woonkamers tot bruisende buitenpatio's. Net als absint, erg geliefd tijdens de 'Verlichte Periode', een tijd van culturele intellectuele vooruitgang, streeft Absinthe ernaar om een nieuw tijdperk van verlichting in te luiden – duurzaam, persoonlijk en van hoge kwaliteit.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Architecturale Belgische verlichting

Absinthe is een fabrikant van Belgische bodem. Het is een relatief jong merk dat werd opgericht in 2012 en meteen een duidelijke visie met zich meedroeg: kwaliteitsvolle, energiezuinige verlichting hoeft niet duur te zijn. Een denkwijze die het merk tot op heden in ere houdt.

De nadruk ligt bij dit merk volledig op de degelijkheid van de materialen en de afwerkingsgraad van de producten. Er is bovendien bij elk ontwerp oog voor de energie-efficiëntie van de lichtbron, wat voor de gebruiker op lange termijn kostenbesparend werkt.

De groene fee

Jouw geest verrijken, dat is wat Absinthe met haar lampen wilt bereiken. Net zoals absint dat doet dus, het bekende groene drankje dat kunstenaars zoals Vincent van Gogh en Edouard Manet gebruikten als bron van inspiratie. De typerende groene kleur komt terug in de vormgeving van het verlichtingsmerk én wordt weerspiegeld in haar energiezuinige technologie.

Absinthe streeft ernaar om verlichting te creëren die past in dit tijdperk van eindeloze persoonlijke mogelijkheden. Personalisatie staat centraal in de huidige samenleving en het merk wilt daarop inspelen met architecturale verlichtingsoplossingen van hoge kwaliteit.

Eenvoudige en elegante armaturen

Klanttevredenheid, innovatie, energie-efficiëntie, professionalisme en eindeloze mogelijkheden: dat is waar Absinthe voor staat. Elke stap van het productieproces wordt grondig uitgedacht om dat resultaat te kunnen bereiken. Elk armatuur is even belangrijk.

De lampen van Absinthe zijn in het algemeen eenvoudig en elegant. Neem nu de Absinthe Bloc. Een op het eerste gezicht erg simpele, vierkante lamp die toch erg stijlvol oogt aan de muur. Het is slechts een van de vele lampen uit het veelzijdige gamma van Absinthe.

Bij Peeq vinden we dat elk huis moet stralen met de perfecte verlichting. Minimalistisch, stijlvol en geschikt voor iedereen.

Absinthe by Peeq