Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Collectie
IC Lights
Pre-order nu
IC 10 Anniversary
Nieuw
Bilboquet
Collectie
Taccia

Flos

De essentie van licht

Flos, een icoon van Italiaans design, werd in 1962 opgericht door Dino Gavina en Cesare Cassina in de Italiaanse bergen van Meran. Met een toewijding aan eenvoud en helderheid, combineert Flos innovatief design met tijdloze elegantie om verlichtingsarmaturen te creëren die ruimtes wereldwijd verlichten. Van de iconische Arco lamp tot de populaire Skygarden collectie, Flos vertegenwoordigt Italiaanse traditie terwijl het voortdurend grenzen verlegt om de essentie van licht opnieuw te definiëren.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Nieuwigheden

De menselijke leefomgeving verlichten met toonaangevend design, dat is de grote kracht van Flos. De creativiteit van hun designers stelt hen in staat om licht te creëren op revolutionaire wijze.

Flos Architectural

Van praktische inbouwspots tot stijlvolle railverlichting: ontdek ook het architecturale aanbod van Flos.

Neem een kijkje

Neem een kijkje
Designer in de kijker

Michael Anastassiades

Deze designer uit Londen blinkt uit in de creatie van high-end verlichting en objecten. Hij is de bezieler achter klassiekers als IC Lights, String Light en Coordinates, om er maar een paar te noemen.

Designer in de kijker

Achille en Pier Giacomo Castiglioni

Snoopy. Arco. Toio. Deze publiekslievelingen zijn alle drie van de hand van de succesvolle Castiglioni-broers. De perfecte mix van functionaliteit, innovatie en design is hun sleutel tot succes.

Catalogus

Het volledige plaatje

Alle decoratieve verlichting van Flos, gebundeld in een handig overzicht.

Download de Flos catalogus

Download de Flos catalogus