Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Collectie
Aludra
Plafondlampen

Nordlux

Wij maken lampen waar je gemakkelijk verliefd op kunt worden

Bij Nordlux creëren we lampen die moeiteloos je hart veroveren. Met een duidelijk doel voor ogen is het onze missie om interieurs te vullen, vorm te geven en te verrijken met onze prachtige lampen. Sinds 1977 belichaamt onze collectie een designfilosofie die innovatie combineert met de strakke eenvoud van Scandinavisch design. Ons doel is om verlichting toegankelijk te maken voor iedereen, met een gevarieerd aanbod van moderne LED-lampen tot tijdloze hanglampen. Elk stuk draagt bij aan het creëren van een gezellige en gastvrije sfeer in elk huis.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Deense designverlichting

De oprichting van Nordlux vond plaats in 1977. Vanaf het prille begin was het doel om producten van hoge kwaliteit te produceren aan een lage kostprijs. Tot op de dag van vandaag slaagt Nordlux erin om design betaalbaar te maken, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit van de producten.

De verlichting van Nordlux wordt gekenmerkt door een elegante Scandinavische stijl. Het bedrijf ijvert ervoor om als eerste internationale trends en designs te implementeren in zijn ontwerpen, om op die manier steeds aantrekkelijke producten op de markt te kunnen brengen. Dat neemt niet weg dat de verlichting van Nordlux ook een tijdloos karakter heeft.

Voor binnen en buiten

Het aanbod van Nordlux omvat zowel binnen- als buitenverlichting. Wat centraal staat bij beide vormen van verlichting is de sfeer die ze brengen. Zo zorgt buitenverlichting voor een verlenging van de zachte zomeravonden. In de winter brengt het dan weer sfeer rondom het huis. Binnenverlichting haalt het beste van elke ruimte in huis naar boven en creëert gezelligheid.

De verlichting van Nordlux is eenvoudig qua ontwerp, maar heeft een aantrekkelijke en originele uitstraling. Het zorgt ervoor dat de armaturen erg herkenbaar zijn. Enkele voorbeelden van succesvolle collecties zijn Tin en Mono.

Waar voor je geld

Nordlux produceert verlichting voor een ruime doelgroep. De designs zijn dan ook steeds betaalbaar en duurzaam. Het bedrijf wordt gedreven door resultaten, innovatie en de klant. Ook morele thema's zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen vormen een belangrijke drijfveer.

De marktleiderpositie in Scandinavië, dat is waarnaar Nordlux streeft. Maar ook daarbuiten wil het bedrijf een sterke en stabiele positie bemachtigen. Het sleutelt daarom niet alleen aan de vormgeving van de verlichting, maar ook aan de achterliggende technologie en functionaliteit. Het totaalplaatje moet volledig kloppen en alle armaturen moeten de tand des tijds kunnen doorstaan.

De kwaliteit van leven verhogen met licht.

Nordlux