Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst
Binnenverlichting
Inbouwspots
Binnenverlichting
Wandlampen
Binnenverlichting
Plafondlampen

Wever & Ducré

Exciting Belgian design lighting for everyone, delivered fast

Wever & Ducré, een op-en-top Belgisch merk, biedt trendy ledverlichting met een twist. Hun collecties tonen creatieve en moderne architecturale ontwerpen die de verbeelding prikkelen en ruimtes omtoveren tot unieke ervaringen. Ontdek de magie van de architecturale verlichting van Wever & Ducré en laat je betoveren door de strakke, innovatieve ontwerpen.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

All-time favourite in een nieuw jasje

Geniet van nog meer sfeer en warmte met de vintage varianten van Wetro. Het mondgeblazen Italiaans glas heeft een prachtige structuur. Gezelligheid gegarandeerd!

Ontdek Wetro

Ontdek Wetro

Belgisch Design

In het Nederlands of Frans, Wever & Ducré rolt in beide landstalen vlot over de tong. Dat is geen toeval, maar een doordachte keuze van de jonge Belgische ondernemers die in 1983 mee aan de wieg stonden van het merk. Ook de kernwaarden waar Wever & Ducré voor staat worden weerspiegeld in de naam: WErklust, VERtrouwen, ENthousiasme, DUrf en CREativiteit.

Die filosofie zie je ook vandaag nog terug in hun producten. Kwaliteitsvolle verlichting van unieke materialen die een aangename sfeer in huis brengen. Een moderne en stijlvolle collectie voor binnen en buiten.

Een materiële wereld

Zelf hadden ze nooit gedacht een armatuur te kunnen maken van marmer, en toch is dat exact wat ze deden. Bij Wever & Ducré wordt er volop geëxperimenteerd met ongewone materialen. Zo is zelfs vilt van gerecycleerde PET omgetoverd tot een prachtige lamp.

Toch is het vooral aluminium dat met de liefde van de designers gaat lopen. Het materiaal is eenvoudig te bewerken maar de afwerking is alles. Geborsteld aluminium, poederlak of zelfs een roesteffect. De vele opties maken van Wever & Ducré een gevarieerd merk dat opvalt in je interieur.

Licht voor de toekomst

Wever & Ducré staat al jaren voor kwalitatieve producten die worden gemaakt van het beste materiaal. Producten met een lange levensduur die bovendien eenvoudig te herstellen zijn. De technische kant moet nooit onderdoen voor de schoonheid van het design.

Het bedrijf garandeert niet alleen verlichting die jarenlang meegaat, maar ook een kleinere impact op het milieu. Zo gingen ze met de blik op de toekomst ook een samenwerking aan met COLORNETWORK om duurzame en toekomstbestendige producten te creëren.

Dowload nu