807354389340702

Er is iets mis met mijn ontvangen producten, wat moet ik doen?

Breng ons via e-mail op de hoogte van wat er precies mis is. Vermeld zeker je klantnummer, het factuurnummer en het/de artikelnummer(s) in de mail. Stuur ons eveneens foto’s door van waar de fout(en) zich precies bevindt/bevinden. Onze klantenservice gaat dit probleem vervolgens zo snel mogelijk aanpakken en brengt jou op de hoogte van de te ondernemen stappen.

Opgelet: indien het om een beschadigd of gebrekkig artikel gaat, gelieve dit dan niet meteen weg te gooien. Bewaar het veilig, het artikel kan namelijk als bewijsstuk dienen voor het verkrijgen van een nieuw exemplaar.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.