807354389340702
Home > Artemide > Logico

Artemide Logico


Artemide Logico


Artemide Logico is een serie van lampen, ontworpen door Gerhard Reichert & Michele De Lucchi voor Artemide. Logico is verkrijgbaar in de vorm van een pendellamp, vloerlamp, tafellamp, plafondlamp of wandlamp, en bovendien in verschillende vormen en formaten.

De producten in de Artemide Logico reeks hebben diffusers van geblazen glas met gepolijste zidjen afwerking, voor een stijlvolle aanblik of de lamp nu in- of uitgeschakeld is. De modulaire vorm van Artemide Logico biedt een eindeloze variatie aan lichtcomposities. Je kiest zelf hoe je de originele vorm van Artemide Logico combineert. Het is met andere woorden een eigenzinnige en veelzijdige verlichtingsreeks voor direct en diffuse verlichting.

De tafellamp Artemide Logico is in 3 formaten verkrijgbaar. Artemide Logico tavolo en Artemide Logico tavolo mini zijn uitgerust met een touch dimmer voor een maximaal gebruiksgemak. De voet van de tafellamp is aluminium grijs. Ook van de Artemide Logico pendel-, plafond- of wandlamp zijn verschillende variaties verkrijgbaar. Bekijk de detailpagina’s van Artemide Logico voor specifieke productinformatie door op de afbeeldingen te klikken.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.