807354389340702
Home > Verlichting > Buitenverlichting

Buitenverlichting

Ontvang ons gratis e-book buitenverlichting

Ontvang ons gratis e-book nu in je mailbox. Laat je e-mailadres achter en je kan meteen beginnen lezen. Ook word je gratis lid van onze nieuwsbrief met tal van verlichtingstips, nieuwigheden en acties.

Groot aanbod buitenverlichting, snel geleverd bij je thuis.

Lees meer over levertermijnen

Advies nodig? Onze verlichtingsexperts beantwoorden al jouw vragen.

Stuur ons een bericht, chat met ons of bel ons op. Aan jou de keuze

Laat je inspireren

Doe wooninspiratie op via onze verschillende kanalen.

Buitenverlichting online kopen

Buiten even belangrijk als binnen

De grens tussen binnen en buiten is aan het vervagen. Meer en meer worden ze beschouwd als elkaars verlengde. Dat is alvast een van de vele redenen om enige tijd en moeite te steken in het uitkiezen van je verlichting buiten. Bij dmlights vind je verlichting voor elk soort tuin, van landelijke wandverlichting tot moderne tuinpalen. Het gros van ons aanbod buitenverlichting werkt bovendien met energiezuinige LED.

Maak het gezellig in je tuin

Comfort, sfeer en mooi design is niet alleen binnenshuis belangrijk. Nee, in tuin en terras gelden ondertussen dezelfde regels. Verlichting buiten moet naast functioneel ook sfeervol zijn. Een gevolg hiervan is dat verlichting die je normaal uitsluitend binnen verwacht, meer en meer beschikbaar wordt als buitenlamp. We denken hierbij aan staan- en tafellampen voor buiten op je terras.

Houd het praktisch

Gezelligheid is één ding, functionaliteit langs de andere kant is iets dat je nooit uit het oog mag verliezen. De nodige basisverlichting op je terras, tuinpaden en tuin moet jou en bezoekers ’s avonds in staat stellen veilig van a tot z te geraken. Elk niveauverschil en richtingswijziging van een pad moet voldoende belicht zijn.

Dit krijg je voor elkaar met energie-efficiënte LED-buitenverlichting. En als je helemaal van gemak houdt kan je werken met bewegingssensoren. Er is zelfs buitenverlichting met sensor rechtstreeks in verwerkt.

’s Avonds komt een geheel nieuw aspect van je tuin tot leven

De basisverlichting kan je aanvullen met sfeerverlichting om je tuin ’s avonds op een magische manier tot leven te wekken. Voorzie terrasverlichting om optimaal te profiteren van zalige zomeravonden. Heb je een bonkige eik met prachtig bladerdek staan? Waarom deze niet accentueren met een of meerdere grondspots tegen de stam? Of gebruik spots op pin om een beeld of ander kunstwerk uit te lichten.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.