807354389340702

Opbouw wandlampen

Opbouwwandlampen online kopen

Wandlampen nodig? Opbouw of inbouw? In de Peeq webwinkel voor verlichting vind je snel en eenvoudig het type wandlamp dat je zoekt.

Wat?

In de categorie ‘Wandlampen - Opbouw’ bundelen we alle wandarmaturen die volledig óp de muur gemonteerd worden. Vaak worden deze hoger gemonteerd dan inbouwwandarmaturen, waardoor ze ook meer in het oog springen. Het zal je dan ook niet verwonderen dat er in deze categorie een pak meer designverlichting terug te vinden is.

Opbouwwandlampen hebben dan ook vooral een esthetische functie. Ze worden wel gebruikt als algemene verlichting, maar dienen toch vooral om sfeer te creëren.

Ruim aanbod

Met meer dan 2000 verschillende modellen, kunnen we gerust spreken van een ruim aanbod. Om je weg te vinden in deze jungle van armaturen, hebben we de opbouwwandlampen onderverdeeld in verschillende categorieën.

Zo kan je kiezen tussen up- en downlighters, up- of downlighters, schilderijverlichting en spiegellampen. Afhankelijk van het doel van de wandverlichting kan je hier al makkelijk een onderscheid in maken.

Je kan uiteraard ook filteren op lichtbron. Voor wandverlichting die quasi constant moet branden, is het interessant om te opteren voor een led-lamp. Door hun lage verbruik en hoge duurzaamheid, zijn ze hiervoor ideaal.

Opbouwwandlampen online kopen: veilig, makkelijk en voordelig

Heb je je wandlampen gevonden? Je kan eenvoudig je bestelling afronden dankzij het verbeterde bestelproces. Wij zorgen voor een snelle verzending en een vlotte levering ter plaatse. Dankzij onze grote voorraad kunnen we vaak de dag zelf nog verzenden.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.