Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst
Salontafels
Kledinghangers
Verlichting
Collectie
Pidestall

Woud

Waar design de magie van natuur ontmoet

Woud, een ware magische oase van design, creativiteit en ongeëvenaard vakmanschap. De designs hebben een moderne kijk op Scandinavische eenvoud die elk interieur verrijkt. Alle producten die ze maken, is als een eerbetoon aan de wonderen en het mysterie van de natuurlijke wereld. Of het nu gaat om een minimalistische stoel of een gedurfde, kleurrijke lamp, Woud weet altijd op een verrassende manier te inspireren met hun adembenemende ontwerpen.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

De weg vooruit

In 2014 besluiten Mia en Torben Koed, de oprichters van WOUD, hun 30 jaren ervaring in een nieuw project te stoppen. Tijd voor verandering en een nieuwe uitdaging. De uitdaging bestond erin een ambitieus designlabel van nul te starten met kwalitatieve materialen en oog voor de kleine details.

Met een ambitie om nieuw eigen werk te creëren, baseren ze de WOUD collectie op het idee om vooruit te kijken in plaats van achteruit en hun liefde te delen voor eerlijk design. Vanuit deze visie is WOUD steeds geprikkeld om nieuwe ideeën te ontdekken en te ontwikkelen in vorm, functionaliteit of materiaalkeuze.

Vijf divisies in één coherent geheel

Al vanaf het ontstaan van WOUD was de visie altijd dat er vijf divisies zouden zijn om van je woning een thuis te maken. Sinds de lancering in 2015 bouwden ze zo aan een collectie meubels, verlichting, accessoires en textiel.

In 2018 slaagde ze er uiteindelijk in om ook een outdoor collectie neer te zetten en daarmee ook hun vijfde en laatste divisie. Kortom, een merk dat rust kan brengen in je gehele interieur met een hedendaagse look.

De WOUD missie

De missie van WOUD is simpel. Ze creëren tijdloos design met grote aandacht voor kwaliteit, eenvoud en eerlijkheid. Designs gemaakt voor zijn gebruikers en om te gebruiken.

Ook hun visie is kristalhelder. Ze willen hun liefde voor eerlijk design delen. Bij het Deense designlabel geloven ze dat tijdloos design persoonlijkheid kan uitdrukken, gevoelens kan oproepen, mensen kan inspireren en de omgeving mooi kan maken.

De wereld rondom ons is al complex genoeg, je woning moet een plaats van comfort en welbehagen zijn. Eenvoudig, modern design in jouw interieur zorgt voor minder complexiteit en meer schoonheid. En dat wilt WOUD zo houden.

Het begin van een collectief van aanstormend talent en gevestigde ontwerpers die de Scandinavische traditie uitdragen naar een nieuw tijdperk van meubelontwerp was het idee.

Woud