Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst
Hanglampen
Collectie
Skan
Plafondlampen
Wandlampen

Vibia

Designverlichting die je huis tot leven brengt

Stap in de wereld van Vibia, waar verfijnd design en ongeëvenaarde innovatie elkaar ontmoeten. Verlichting gaat verder dan alleen maar verlichting en wordt de sleutel tot het vormgeven van een sfeer, het definiëren van een ruimte en het uitdrukken van je stijl. Met strakke, moderne ontwerpen en speelse, artistieke stukken komt de unieke collectie van Vibia tegemoet aan uiteenlopende voorkeuren. In de wereld van Vibia is verlichting meer dan alleen licht - het is een weerspiegeling van je uitgesproken persoonlijkheid.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Van lokale onderneming naar globaal netwerk

Het hoofdkantoor van Vibia bevindt zich in Barcelona, waar een sterk onwikkelde designcultuur heerst. Het bedrijf is opgestart aan de hand van lokale kennis en heeft die kennis gaandeweg omgezet in een krachtig globaal netwerk.

Achter de verlichting die Vibia produceert schuilt een spiritueel ingegeven visie. Licht zou vormgeven aan onze levens, bepalen hoe we de wereld rondom ons aanschouwen en onze percepties stimuleren. Die percepties verschillen per individu en dat vertaalt zich in een gepersonaliseerde verlichtingssmaak.

De relatie tussen mens en omgeving

De missie van Vibia is het verbeteren van de relatie tussen mens en omgeving. Ze doen dat door met hun armaturen de juiste atmosfeer te creëren in elke ruimte, zodat iedere beleving uniek wordt. Er is dan ook een nauwe samenwerking tussen designers, architecten en lichtexperts.

Vibia probeert een intern model te ontwikkelen waarbij talent, creativiteit en een innovatieve attitude centraal staan. Er wordt constant gezocht naar vernieuwende concepten en verbeterde verlichtingsoplossingen. Op die manier kan het merk topproducten op de markt brengen.

De collecties die Vibia uitbrengt zijn uniek en luxueus. Technologie en design gaan hand in hand en de afwerkingsgraad ligt bij elk ontwerp enorm hoog. Ieder product straalt bovendien een eigen identiteit uit. Net zoals dat bij mensen het geval is.

Skan, Cosmos en Mayfair zijn slechts drie van de talrijke succesvolle collecties van Vibia. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het verlichtingsmerk al meermaals beloond werd met een prestigieuze award, zoals de Archiproducts Design Award en de Design Plus Award.

Wij geloven dat het delen van wat we doen en hoe we denken de beste manier is om vertrouwen op te bouwen.

Vibia