Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst
Plafondlampen
Buitenverlichting
Hanglampen
Wandlampen

Trio

Moderne verlichting van hoge kwaliteit

Trio werd opgericht in 1991 en staat voor kwaliteitsverlichting. Dit gerenommeerde merk is gevestigd in Arnsberg, Duitsland, en verlicht ruimten met een gevarieerde reeks producten, van traditioneel tot eigentijds en alles daartussenin. De nauwgezette aandacht voor detail en functionaliteit maken Trio tot een passende keuze voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. Het merk is stevig geworteld in Europa en blijft streven naar innovatie in verlichtingstechnologieën en -ontwerpen.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Trio - een succesverhaal

Het succesverhaal van Duits fabrikant Trio start in 1991. Bernd Müller en zijn twee zakenpartners richten Trio Leuchten op, een verlichtingsproducent met 10 werknemers. Aanvankelijk focust het bedrijf zich op de Duitse, Zwisterse en Oostenrijkse markt.

Vandaag opereert Trio in gans Europa en is het personeelsbestand fors aangegroeid tot meer dan 160 werknemers. Het merk heeft een enorm assortiment aan decoratieve verlichting: plafondlampen, staanlampen, wandlampen, tafellampen, etc.

Moderne en betaalbare armaturen

Trio let steeds op de betaalbaarheid van haar ontwerpen. Dat wilt echter niet zeggen dat de kwaliteit van de lampen verwaarloosd wordt. Er stromen constant nieuwe ideeën en designs in het bedrijf binnen, en die ideeën worden driemaal per jaar omgezet in een vernieuwde collectie.

De meeste lampen die door Trio worden geproduceerd hebben een modern uiterlijk. Ook op technologisch vlak volgt het merk de laatste nieuwe trends: LED-technologie, energiebesparende lampen, noem maar op. Trio probeert haar aanbod continu te verbeteren.

Het gamma van Trio is enorm uitgebreid en divers. Het uiterlijk van de verschillende collecties loopt sterk uiteen, waardoor iedere persoon wel een lamp vindt naar zijn of haar smaak. Er zijn armaturen die erg strak en futuristisch ogen, maar er zijn ook tal van tijdloze klassiekers in het assortiment te vinden.

Enkele van de topcollecties van Trio zijn Garonne, Robin en Pearl. Elke lamp heeft haar eigen identiteit, maar allemaal hebben ze één ding gemeenschappelijk: ze vormen stuk voor stuk een meerwaarde in de ruimte.

Mijn huis is mijn kasteel. Thuis is de meest dierbare plek voor de meeste mensen, ongeacht waar of hoe ze leven.

Trio