Nu tot 40% korting op plafondspots! Klantendienst
Collectie
Formakami
Flowerpot promo
25% korting

&Tradition

Deense traditie en inspirerend design op zijn best

&Tradition, opgericht in 2010, maakt meubels, verlichting en interieuraccessoires die een tijdloos design combineren met moderne elementen en zo de Deense traditie belichamen. Het resultaat? Betoverende stukken die verleden en heden moeiteloos samenbrengen. Van het herintroduceren van designiconen tot het creëren van toekomstige klassiekers, &Tradition blijft relevant voor de hedendaagse consument. Met dit merk haal je Scandinavisch design, authenticiteit en levendigheid in huis en omarm je de essentie van Deense design. Ze geven prioriteit aan duurzaamheid en ethische productie en waarderen zowel natuurlijke bronnen als de getalenteerde ambachtslieden achter hun producten. Populaire collecties zijn Flowerpot, Bulb en Formakami.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Deense tradities als inspiratiebron

&tradition (AndTradition) is een relatief jong, Deens designmerk opgericht in 2010 door Martin Kornbek Hansen. Geïnspireerd door het Deense designerfgoed wil Kornbek Hansen een nieuwe generatie bewuste consumenten aanspreken met eerlijk en kwaliteitsvol design.

Hoewel &tradition vrij nieuw is, dateert haar designverlichting en meubilair van 1930 tot nu. Er is oog voor designiconen uit het verleden en het heden, maar ook nieuwe of onbekende designtalenten vinden bij &tradition hun plaats. Zo werkt &tradition samen met jonge designers zoals Benjamin Hubert en Sofie Refer.

Respect voor de natuur en ruwe materialen

De verlichting van &tradition wordt gekenmerkt door Deense bescheidenheid. Centraal staat het respect voor de natuur en de ruwe materialen die ze te bieden heeft. De producten zijn ontworpen om een zo klein mogelijke impact op het milieu te hebben. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met ruwe materialen waarbij de grenzen van het productieproces voortdurend verlegd worden.

Tradities & modern design

&tradition brengt de nostalgische waarde van tradities samen met de finesse van moderne designs. Hedendaagse designs worden op ambachtelijke wijze geproduceerd uit traditionele materialen. Design klassiekers of nostalgische elementen worden omgetoverd tot moderne designverlichting.

Zo werd de prachtige verlichting uit de Copenhagen collectie geïnspireerd door de traditionele gaslampen uit de Deense haven. De Flowerpot collectie is gebaseerd op een iconisch ontwerp van Verner Panton uit de periode van de "flowerpower".

Promo

Nu 25% korting op &Tradition Flowerpot

Shop met voordeel

We zijn gepassioneerd over het ontwerpen van de klassiekers van morgen.

&tradition