Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst
Collectie
I Lucci Argenti
Collectie
Wabi
Collectie
Mizu
Collectie
Argent

Terzani

De nieuwe definitie van luxueus licht

Terzani, een symbool van Italiaanse luxe en kunstzinnigheid, creëert meesterwerken op het gebied van verlichting die een gevoel van bewondering oproepen. Dit familiemerk, geboren in 1972 in Florence, combineert vakkundig traditioneel vakmanschap met moderne technologie om ruimtes op unieke manieren te verlichten. Elk stuk is een reflectie van de passie van de familie Terzani en een bewijs van hun niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid. Hun lampen zijn meer dan alleen armaturen; ze transformeren, creëren een sfeer die de perceptie verandert en de aandacht trekt. Terzani gaat niet alleen over verlichting, het gaat over het creëren van een levensstijl.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Italiaanse creativiteit

In 1972 werd Terzani opgericht te Florence, door Sergio Terzani. Ondertussen is het designmerk onder leiding van Nicolas Terzani uitgegroeid tot een onmiskenbare naam in de luxeverlichting. In samenwerking met bekende ontwerpers, zoals Nigel Coates, Maurizio Galante, Christian Lavas en Dodos Arlsans, zijn veel designs uitgegroeid tot iconen van de Italiaanse creativiteit.

De filosofie van Terzani luidt dat verlichting meer is dan een accessoire, verlichting is de volwaardige protagonist in de ruimte. Terzani produceert uitgesproken designs met een explosie van licht en geeft verlichting hiermee een nieuwe betekenis.

Terzani Lab

Om de productie van luxeverlichting tot in het kleinste detail te kunnen verfijnen, maakt Terzani gebruik van een gespecialiseerd Terzani Lab. Dit labo staat in voor het testen en ontwikkelen van nieuwe materialen, technieken en ideeën.

Op deze manier transformeert Terzani een waaier aan materialen om tot creaties die zowel verlichten als inspireren. Een voorbeeld hiervan is de Mizu collectie, een ontwerp geïnspireerd door de betoverende weerspiegeling van water. Iedere unieke en handgemaakte waterdruppel draagt bij tot een verrassend lichtpatroon.

Betoverende collecties

De collecties van Terzani geven ieder een specifiek karakter aan hun omgeving. Zo betovert de Atlantis collectie de gehele ruimte met honderden kettingen, kunstig gedrapeerd. De krachtige uitstraling van deze pendellamp weerspiegelt die van een oceaangolf.

De Doodle collectie representeert gecontroleerde chaos. Net zoals ieder individu, is iedere doodle uniek. Het ontwerp illustreert zo de dynamiek van het leven en de keuzes die we maken.

Het is meer dan alleen een praktisch, nuttig ontwerp, het is een esthetiek die moderne en artistieke schoonheid vertegenwoordigt door het gebruik van design en innovatieve technologieën.

Terzani