Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst
Arton
Pendeen
Arton
Mercer
Nautic
Annet
Buitenverlichting

Tekna

De kracht van ambacht

Tekna's geheim van succes? Hun unieke filosofie! Ze geloven namelijk dat pure materialen en vakmanschap de sleutel zijn tot prachtige designs van ongeëvenaarde kwaliteit. Elk armatuur wordt volledig met de hand geproduceerd in België, waardoor elke creatie uniek is. Bij Tekna blijven ze verrassen met innovatieve en exclusieve designs die hun klanten keer op keer blijven inspireren.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Uitgelicht

Populaire collecties

Tekna x GioBagnara

Luxueus leder gecombineerd met een verfijnde vormgeving. De exclusieve samenwerking tussen Tekna en het Italiaanse GioBagnara levert elegante en spannende designs op. Kwalitatieve verlichting waar de details het verschil maken.

Herkenbaar licht

De mix van inspiratiebronnen uit het verleden en moderne technologieën zorgt ervoor dat de verlichting van Tekna een zekere herkenbaarheid heeft. Dat is dan ook exact waar ze naar streven: de creatie van 'herkenbaar licht'.

Elementen uit het verleden vormen een bron van inspiratie voor de lichtarmaturen van Tekna. Deze elementen worden uitgelicht in alle collecties van Tekna, vooral bij de Nautic collectie. Die bevat ontwerpen die als twee druppels water op een scheepslamp lijken. En met Arton neemt Tekna je mee op een elegante reis naar de vorige eeuw. Toch zijn de lampen nooit ouderwets en hebben ze eerder een tijdloos karakter.

Stijlvolle, sobere creaties

Tekna streeft naar eenvoud. Het merk zelf omschrijft zijn creaties als "weinig en tegelijk veel". Het is verlichting die aanwezig is in de ruimte, maar niet te hard opvalt. Stijlvolle lampen zonder overbodige decoratie, dat is waar Tekna voor staat.

Tekna gebruikt hoogwaardige materialen waardoor de esthetiek en de kwaliteit van de lichtarmaturen bewaard blijft. Ook de achterliggende technologie voldoet aan de actuele normen en is bijzonder duurzaam.

Om iets uitzonderlijks te creëren, moet je mindset meedogenloos gericht zijn op het kleinste detail.

Tekna