Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Buitenverlichting
Bewegingsdetector
Wandlampen

Steinel

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Bij Steinel zit uitvinden in het bloed. In de zestig jaar sinds het ontstaan van de firma hebben ze meer dan 300 patenten en octrooien aangemeld. Sommige van deze uitvindingen zorgden voor een ware revolutie in hun branche.

De ideeën voor hun innovaties zijn steeds gebaseerd op hetzelfde eenvoudige principe: verder kijken dan de eigen grenzen en kritisch blijven. Dit doen ze door steeds in gesprek te blijven met hun klanten, consumenten en medewerkers. Met een open geest voor nieuwe ideeën, zonder beperkingen en steeds in het belang van mens en milieu.

Energie-efficiënt en intelligent

Energieverbruik en duurzaamheid zijn twee van de grote thema's van onze tijd. Hierop speelt Steinel handig in door zijn lichten enkel te laten branden wanneer het nodig is. Zo schakelen ze automatisch in door de ingebouwde sensoren en schakelen ze automatisch weer uit als er geen licht meer nodig is.

Door het gebruiken van sensoren, in combinatie met innovatieve led-technologie kan je met de verlichtingstoestellen van Steinel tot wel 90% energie besparen ten opzichte van traditionele verlichting.

Bespaar nog meer met solar lampen

Wil je nog meer dan 90% besparen? Met de solar verlichting van Steinel verbruik je helemaal geen energie. De solarlampen zijn uitgerust met een zonnepaneeltje dat ervoor zorgt dat zonlicht wordt omgezet in energie. Deze energie wordt opgeslagen in een batterij.

Wanneer het donker wordt, wordt de opgeladen batterij gebruikt om de lampen te laten schijnen. Let er wel op dat je je solarlampen steeds op een zonrijke plaats installeert. Enkel zo haal je er maximaal rendement uit.

We denken buiten de lijntjes en nemen dingen die vanzelfsprekend zijn onder de loep.

Steinel