Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst

SG Lighting

Unieke verlichting met een passie voor duurzaamheid

SG Lighting, een gerenommeerd merk in de verlichtingsindustrie, werd opgericht in 1990. Het bedrijf is gevestigd in Noorwegen en biedt een breed assortiment verlichtingsoplossingen voor binnen en buiten. De producten van SG Lighting staan bekend om hun functionele, duurzame en esthetische ontwerpen en versterken allerlei ruimtes. Met innovatieve technologieën, materialen van hoge kwaliteit en moderne ontwerpen hebben ze aan populariteit gewonnen in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Scandinavische naturel

Dit merk, opgericht door Knut Sædal, komt rechtstreeks uit Noorwegen en is trots op zijn Scandinavisch erfgoed. Ze zijn een kei in het maken van strakke, minimalistische ontwerpen die je ruimte helemaal opfleuren. Deze lampen zijn niet zomaar verlichtingsarmaturen, het zijn statementstukken die zowel in huiselijke als commerciële ruimtes schitteren.

Ze hebben alles: hanglampen, plafondlampen en wandlampen voor binnen, en zelfs pad- en tuinverlichting voor buiten. Ze zijn de absolute pioniers in slimme verlichtingsoplossingen en bieden producten die naadloos integreren met slimme thuissystemen.

Ga voor led

Hun ledverlichting trekt een groot publiek aan, niet alleen vanwege de topkwaliteit, maar ook omdat ze veel minder energie verbruiken dan traditionele verlichting. En laten we niet vergeten hoe geweldig de collecties van Junistar en Zip zijn. Deze ontwerpen hebben drie grote voordelen: een strak en eigentijds design, ze zijn richtbaar én ze maken gebruik van ledtechnologie, wat betekent dat ze enorm energiezuinig zijn.

We hebben een passie voor verlichting, zijn trots op wat we leveren en voelen ons verantwoordelijk voor onze klanten.