Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Plafondlampen
Hanglampen
Wandlampen

Serien

Tijdloos en authentiek design

Serien werd opgericht in 1983 en is toonaangevend op het gebied van innovatief verlichtingsontwerp. Door esthetiek en functionaliteit te combineren, biedt het visueel aantrekkelijke verlichtingsoplossingen die naadloos integreren in elke ruimte. In samenwerking met gerenommeerde ontwerpers en architecten biedt Serien een breed scala aan stijlen, van minimalistische hanglampen tot sculpturale tafellampen. Met een rijk erfgoed en een passie voor innovatie blijft Serien een prominent merk in de wereld van designverlichting.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Het verhaal achter Serien

Dit Duitse merk is ontstaan in de Offenbach College of Design. Twee studenten, Manfred Wolf en Jean-Marc da Costa, hadden er voor een schoolopdracht verschillende armaturen ontworpen. Hiermee trokken ze naar de Cologne Furniture Fair van 1985. Dat was zo een succes dat slechts een half jaar later hun creaties in meer dan 30 verlichtingswinkels te vinden waren. En zo was Serien geboren.

Bij Serien houdt men van minimalisme. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar de Job tafellamp of de SML wandlamp. Beide ontwerpen vallen niet op door excentrieke vormen, maar door hun eenvoud. Zoals Manfred Wolf zei: 'Light is like perfume: really good when it has already served its purpose before people notice it.' Goede verlichting moet opgaan in de ruimte en niet opvallen als een doorn in het oog. Deze focus op eenvoud geeft de Serien verlichting een tijdloos karakter. Zelfs binnen tien of twintig jaar zullen deze plafond-, tafel-, vloer- en wandlampen er nog goed uitzien.

De zoektocht naar perfectie

Serien streeft naar de perfectie. Enkel wanneer het design en het technische plaatje niet langer verbeterbaar zijn, worden de armaturen op de markt gebracht. Dat is een van de redenen waarom Serien zo populair werd. Deze bedrijfsfilosofie zorgt namelijk keer op keer voor stijlvolle ontwerpen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, iets wat consumenten zeker kunnen appreciëren.

Intelligente verlichtingsoplossingen met een gereduceerd modernistisch formeel vocabulaire en verfijning.

Serien