Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Collectie
Monkey
Collectie
Mouse
Collectie
Linea

Seletti

Een mix van kunst, design en innovatie

Seletti, opgericht in 1964, mengt moeiteloos kunst en design om creativiteit in het dagelijks leven te brengen. Met een sterke nadruk op kwaliteit en aandacht voor detail biedt Seletti een gevarieerd assortiment meubels, verlichting en woonaccessoires, allemaal met een experimentele en innovatieve esthetiek. Samenwerkingen met internationale ontwerpers en kunstenaars stellen hen in staat om stijlen en concepten te bieden voor elke voorkeur. Seletti zet zich in voor duurzaamheid en maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden om de impact op het milieu te minimaliseren.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Een bonte beestenboel

Dieren zijn een vaak terugkomend thema in de verlichting van Seletti. Vooral voor apen en muizen hebben de ontwerpers van het Italiaanse designlabel een voorliefde. Van zowel de Mouse als Monkey lampen zijn er volledige collecties beschikbaar. Van de aapjes bestaan er zelfs outdoor varianten.

Geen fan van apen of muizen? Geen nood. Ook vogels, katten, olifanten en zelfs dinosaurussen hebben hun weg gevonden naar de Seletti dierentuin. Welke je ook kiest, je haalt sowieso een beestig leuk interieuraccessoire in huis.

Made in Italy

De Seletti collectie oogt zeer speels, maar vergis je niet. Dit is op en top Italiaans design. Al sinds 1964 streeft het bedrijf uit Cicognara naar vooruitgang, innovatie en originaliteit. Bij de ontwikkeling van hun producten dragen ze creativiteit steeds hoog in het vaandel, zonder ooit aan professionaliteit in te boeten.

Met hun collecties willen ze kunst mixen met iconen uit het dagelijkse leven. Het visuele en functionele gaan hand in hand. Zo willen ze voor hun klanten verlichting creëren die past binnen een unieke, persoonlijke en leuke levensstijl.

Alles voor een uniek interieur

De Seletti lampen zorgen in elk interieur voor een opvallend accent. Wil je die lijn doortrekken doorheen je hele huis, dan kan je bij Seletti ook nog terecht voor meubels, servies en interieuraccessoires.

Uiteraard bestaat deze wooncollectie ook stuk voor stuk uit opvallende designs. Samenwerkingen met andere eigenzinnige namen uit de design- en modewereld (Toiletpaper, Studio Job, Diesel) zorgen ervoor dat de Seletti collectie erg uiteenlopend is en toch zeer kenmerkend blijft.

Een charmante plek dat design koppelt aan popart.

Seletti