Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst

Reality

Betaalbare designverlichting die bekoort

Reality, het merk dat designverlichting betaalbaar maakt. Opgericht met de visie om verlichting van hoge kwaliteit aan te bieden aan een betaalbare prijs. Met een breed scala aan producten, van hanglampen tot LED plafondlampen, vloerlampen en kroonluchters, is er voor ieder wat wils. Elk stuk straalt een eigen karakter uit, waardoor je meteen verbonden bent met het merk. Stap binnen in de wereld van Reality, waar verlichting en design elkaar ontmoeten.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Nederlands vakmanschap

Reality vinden we in het bruisende hart van innovatie en design, Amsterdam. Opgericht in 2010, werd het merk geboren uit een passie voor het combineren van functioneel en hedendaagse esthetiek. Hun verlichting is niet alleen aantrekkelijk, maar voldoet ook aan de wensen van hun klanten.

Gebouwd op een basis van authenticiteit, innovatie en kwaliteit, begint de productiereis van Reality met de zorgvuldige selectie van hoogwaardige materialen. Elk stuk wordt vervolgens vervaardigd door vakbekwame ambachtslieden die traditioneel vakmanschap combineren met geavanceerde technologie. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat elk Reality-product niet alleen voldoet, maar ook de normen van de branche overtreft.

Verken de stijlvolle verlichting van Reality met 'Solo' en 'Tommy'

De 'Solo'-lamp van Reality is een prachtig voorbeeld van hun toewijding aan innovatieve en stijlvolle verlichting. Deze booglamp onderscheidt zich door zijn eenvoudige maar elegante ontwerp, dat in elk interieur past. Een ander voorbeeld is De 'Tommy' lamp, een industrieel ontwerp dat een statement maakt. Deze lamp is een combinatie van metaal en glas, waarbij het glas zorgt voor een zachte verdeling van het licht en het metaal voor een robuuste uitstraling.

Innovatieve productideeën, een hoge mate van flexibiliteit en een voortdurende klantgerichte manier van denken en handelen zijn de pijlers van ons succes.

Reality