Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Collectie
Gong

Prandina

Een droom die uitkwam

De droom van Sergio Prandina om schitterende verlichting te maken voor iedereen, werd 30 jaar geleden werkelijkheid. De designfilosofie van Prandina draait om precisie en eenvoud, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit van hun producten. Met hun ervaring is het merk vastberaden om verlichtingsarmaturen te produceren van hoogwaardige kwaliteit, in combinatie met functioneel design.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Popular products

Breed gamma aan verlichting

Prandina is een Italiaans verlichtingsbedrijf dat in 1982 werd opgericht. In de loop der jaren wist het Italiaanse merk samenwerkingen op te zetten met tal van bekende designers. Mario Mengotti, Federico Churba, Katje Hettler en Alberto Pasetti om er maar enkele te noemen.

De designers zoeken en verleggen steeds weer de grenzen van hun creativiteit. Naast volledig nieuwe ontwerpen wordt de verlichting regelmatig ook in een nieuw jasje gestoken door te experimenteren met kleuren en nieuwe materialen. Zo creëren ze telkens weer een andere lichtcompositie die in elk huishouden tot zijn recht komt.

Kwaliteit boven alles

Met een onmiskenbaar oog voor detail verkennen ze de mogelijkheden van mondgeblazen glas om zo nieuwe vormen en innovatieve productiemethodes te ontdekken. In hun eigen technologische afdeling bestudeert en ontwerpt Prandina zijn designverlichting.

Kwaliteit in de productie en materialen staat centraal voor Prandina, net als luisteren naar de wensen van hun consumenten. Dankzij de feedback die ze krijgen werken zij steeds weer verder om het eindproduct om te vormen naar de wensen van de klant.

Kenmerkend eenvoudig

Een simpel design is nooit gewoon simpel. Door de decennia heeft Prandina steeds een filosofie van precisie en eenvoud aangehouden waarmee ze hun stempel op de verlichtingswereld hebben gedrukt.

Door deze filosofie te blijven volgen ontwikkelde Prandina een eigen identiteit, die onmiddellijk te herkennen is. Het is een eigenheid die mode, trends en compromissen overstijgt. Het is de kracht van Prandina.

Geef mensen een comfortabel gevoel met een tijdloos ontwerp zoals bij hen thuis, waar ze ook zijn.

Prandina