Nu tot 40% korting op plafondspots! Klantendienst
Binnenverlichting
Plafondlampen
Inbouwspots
Buitenverlichting

Philips

Innovatieve verlichting voor gedenkwaardige momenten

Bij Philips is innovatieve verlichting een passie. Ze zijn op een missie om gezondheid en welzijn te verbeteren door ruimtes te transformeren met een breed scala aan producten, van veelzijdige LED lampen tot intelligente systemen. Met Philips hebt u de mogelijkheid om speciale momenten te verlichten en moeiteloos de sfeer te regelen. Ervaar een licht dat het leven echt verrijkt.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Een ruime waaier aan mogelijkheden

Het assortiment van Philips biedt prijsbewuste, moderne verlichting die past in elke woonstijl. Populaire collecties zijn de Philips Pongee en Philips Enneper. Of je nu verlichting zoekt voor de keuken, slaapkamer of badkamer, in het ruime aanbod vind je vast wat je zoekt.

Ook je tuin kan je perfect verlichten met de producten van Philips. Kies uit tal van grondspots, wandlampen en tuinpalen en til je buitenruimte naar een hoger niveau. En dat allemaal aan aantrekkelijke prijzen, want gezellige verlichting hoeft echt niet duur te zijn.

De touwtjes in jouw handen

Philips streeft naar verlichting die volledig in het teken staat van de gebruiker. Men tracht het welzijn te verhogen door een visuele-, biologische- of emotionele impact. De verlichting van Philips laat je toe om verlichting af te stemmen op jouw noden.

Zo is er een grote selectie ledlampen in tal van vormen en maten om uit te kiezen, elk met hun eigen troeven. Je hebt bijvoorbeeld de WarmGlow-collectie, dat zijn lampen waarbij de lichtkleur warmer wordt hoe meer je ze dimt. Bij SceneSwitch-lampen kan je de lichtinstelling zelfs aanpassen zonder dimmer. Instant sfeer in huis!

Duurzaamheid troef

Bij Philips staat duurzaamheid centraal. Hierbij spelen energie-efficiëntie en hernieuwbare bronnen een grote rol. Het merk streeft naar een reductie in afvalproductie en tracht optimaal te recycleren.

Philips Lighting legt zich toe op het reduceren van de globale energievraag door in te zetten op een continue verbetering van ledtechnologie. De introductie van "connected lighting", een netwerk van verlichting dat beter inzicht geeft in energiegebruik, zijn hierbij ook een belangrijke factor.

Sinds 1891 staat de naam Philips voor hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve technologie die het leven van mensen verrijkt.

Philips