Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst

Modular Lighting

Trendsettend in architecturale verlichting

Modular Lighting zet trends in architecturale verlichting van topklasse, waarbij technologie en elegantie naadloos in elkaar overvloeien om gedurfde en uniek verfrissende ontwerpen te creëren. Hun doel? Het leveren van de perfecte verlichting voor elke ruimte. Met hun eigenzinnige stijl drukt Modular Lighting een stempel op de industrie.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Belgische architecturale verlichting

Modular Lighting werd in 1980 gestart in België en was de eerste die architecturale verlichting op de markt bracht. Ondertussen veroverde dit merk de wereld en ontpopte zich tot marktleider in architecturale verlichting.

Het bedrijf plukt de vruchten van hun samenwerking met wereldberoemde designers zoals Luc Vincent en Gerd Couckhuyt. Bovendien is het gerenommeerde designmerk winnaar van talrijke prestigieuze prijzen, zoals de Henry van de Velde Label (2015-2016) voor de Vaeder collectie.

Innovatie en schoonheid

Modular Lighting streeft naar innovatie en viert tegelijkertijd de schoonheid van designs. Het label tracht oplossingen te vinden voor verlichting van morgen maar zoekt tevens naar verbetering van datgene we vandaag hebben.

Zo wordt er aandacht besteed aan het ontwerpen van energiebesparende verlichting. Dit begon 30 jaar geleden met het gebruik van laagspanningslampen en evolueerde tot het gebruik van LED-verlichting en de papierdunne OLED-verlichting. Verder is Modular Lighting één van de eerste designlabels om "connected lighting" te introduceren.

Dé juiste verlichting

Modular Lighting tracht met zijn designs, het juiste licht met de ideale sterkte voor de juiste ruimte te ontwikkelen. Het bedrijf is gedreven om licht te gebruiken om het welzijn van mensen te verhogen, zowel thuis als op het werk.

Kenmerkend voor de designs zijn unieke lichtbreking en indirect licht. Een interessant voorbeeld hiervan is de Trapz collectie, verlichting met een fascinerend schaduwspel en aangenaam indirect licht.Verder experimenteert het bedrijf met organische vormen en laat zich inspireren door elementen uit de natuur. Een voorbeeld hiervan is de Vaeder collectie. Deze verlichting werd geïnspireerd door de vormen van honingraat.

We streven ernaar om een product beter en nog beter te maken. Voor elk ontwerp zoeken we naar de perfecte balans tussen innovatief ontwerp, nieuwe toepassingen en geavanceerde technologie.

Modular Lighting