Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst
Collectie
Pipistrello
Collectie
Elastica

Martinelli Luce

Verlicht de weg met tijdloze pracht

Ontdek Martinelli Luce, een visionaire leider in de verlichtingsindustrie sinds de jaren 1950. Onder leiding van Elio Martinelli laat dit merk vorm en functie naadloos in elkaar overvloeien en creëert het verlichtingsoplossingen die elke ruimte opwaarderen. Ervaar de betovering van hun artistieke expertise en toewijding aan uitmuntendheid - een bewijs waarom Martinelli Luce blijft schitteren als een lichtend voorbeeld in de wereld van verlichting.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Uitgelicht

Populaire collecties

Artistiek design

Dit merk heeft de wereld van lichtontwerp revolutionair veranderd door het creëren van unieke, artistieke en functionele verlichting. Door hun breed gamma aan verlichting, onder andere tafellampen, hanglampen, vloerlampen, wandlampen en plafondlampen, spreken ze een groot publiek aan.

Duidelijke visie

Technologische, modulaire lampen. Dynamische lampen. Essentie van vormen. Materiaal- of procesonderzoek. Experimenteren. Deze opsomming geeft een korte maar krachtige definitie van het merk en hun visie. Het bedrijf houdt in zijn ontwerpproces van de schoonheid van de natuur en de zuiverheid van geometrische vormen. Profielen die aan de ene kant harmonie en aan de andere kant evenwicht uitstralen.

In de prijzen gevallen

Enkele van de meest prestigieuze onderscheidingen die ze hebben ontvangen, zijn de Red Dot Design Award, de iF Design Award, en de Compasso d'Oro. Een mooie beloning voor hun toewijding aan kwaliteit, innovatie, en esthetisch aantrekkelijk design. Enkele ontwerpen die echt in het oog springen zijn onder andere de bekende "Pipistrello" tafellamp, ontworpen door Gae Aulenti, en ook de "Cobra" tafellamp kunnen we niet negeren.

Onze lampen worden geboren uit een idee, een ontwerp, een inspiratie en een functie

Martinelli Luce