Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Buitenverlichting
Tafellampen

LedsC4

Ruimtes laten stralen met natuurlijk licht

LEDS-C4 is een ware meester als het gaat om het produceren van verlichting. Met maar liefst 50 jaar ervaring op de teller, zijn zij de absolute experts op het gebied van verlichtingsoplossingen. Verlichting speelt immers een cruciale rol in ons dagelijks leven en het is dan ook geen verrassing dat het comfort, welzijn en functionaliteit toevoegt aan elke ruimte. Of het nu gaat om een onherbergzaam gebied of een architecturaal detail, LEDS-C4 weet als geen ander de schoonheid van elk landschap en interieur tot zijn recht te laten komen door middel van natuurlijk licht.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Uitgelicht

Populaire collecties

Allemaal samen voor duurzaamheid

De geschiedenis van LEDS-C4 is nauw verbonden met La Segarra, een plateau in de Spaanse provincie Lleida, omgeven door akkers en dennenbossen. De natuurlijke omgeving versterkt de basis van het bedrijf, een fijne en inspirerende werkomgeving waar elke werknemer wordt betrokken bij het gemeenschappelijke doel.

Innoverend design

LEDS-C4 heeft meer dan een halve eeuw ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte projecten die zeer gewaardeerd worden in de culturele sector, maar ook in de horeca, contract- en residentiële markten. Deze kennis vormt de basis voor voortdurend onderzoek naar de mogelijkheden die verlichting biedt. Bijgevolg bieden ze geavanceerde verlichtingsoplossingen waar design en innovatie vooropstaan.

Kwaliteitslicht voor elke ruimte

Bij LEDS-C4 begrijpen ze het belang van goede verlichting op elk moment van ons leven en in de ruimtes die daar vorm aan geven. Of dat nu in huis is, op kantoor of zelfs buiten. Elke ruimte heeft verlichting nodig die strategisch is ontworpen om het belangrijkste doel te bereiken, zorgen voor alle mensen die in de ruimte vertoeven. Met meer dan 50 jaar ervaring streven ze er dagelijks naar om altijd het beste licht te bieden.

Ruimtes worden plekken met een goed verlichtingsdesign.

LEDS-C4