Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Collectie
Kushi
Collectie
Dew
Plafondlampen
Hanglampen

KDLN

Betoverend Italiaans licht

"Licht verlicht niet alleen onze ruimtes, maar ook onze ziel. Wij geven niet alleen vorm aan het licht, het licht geeft ook vorm aan onze perceptie van het leven." Hiermee is de visie en toewijding van het Italiaanse merk KDLN perfect samengevat. De ontwerpen worden gekenmerkt door een prachtige combinatie van esthetiek en extase, waardoor elk stuk een oogverblindend wonder is.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Moderne verlichting van KDLN

KDLN is een Italiaans verlichtingsmerk dat bestaat sinds 1996. Het merk heeft in de loop der jaren een uitstekende naam en reputatie opgebouwd. KDLN produceert originele, in het oog springende lampen die al verschillende keren beloond werden met een award.

De kwaliteit van de armaturen is uitzonderlijk hoog, dankzij het talent van de jonge begaafde designers en de gerenommeerde designexperts die meewerken aan de ontwerpen. De visie van KDLN gaat als volgt: "Besides being designed, light in turn designs our perception of the world and of life itself."

Pioniers in moderne verlichting

De designwereld is het erover eens: KDLN kan gezien worden als een van de pioniers in hedendaagse verlichting. Niet alleen wat de vormen van de ontwerpen betreft, maar ook op op vlak van vernieuwing in productieprocessen. KDLN heeft duidelijk een toekomstgerichte werkwijze.

De verlichting van KDLN wordt gekenmerkt door sierlijke, niet-alledaagse vormen. De armaturen zijn bovendien ook zeer kleurrijk, ze doen een interieur helemaal opfleuren. Het zijn lampen voor durvers, zoveel is zeker.

Kleurrijk en levendig

De Shakti is een uitstekend voorbeeld van KDLN's vloeiende en kleurrijke ontwerpen. Het is een elegante staanlamp met een bijzondere vormgeving die verkrijgbaar is in verschillende felle kleuren. Ook de E.T.A. collectie wordt gekenmerkt door een gewaagd uiterlijk.

Behalve de sfeer die ze brengen door het licht dat ze uitstralen, hebben de armaturen van KDLN ook gewoon hun waarde als decoratie. Wie een KDLN in huis haalt, kiest voor een speelse blikvanger die niet snel verveelt.

Heb een impact. Laat een indruk achter. Doe het goed. Wees een beleving.

KDLN