Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst
Buitenverlichting
Wandlampen
Tafellampen
Buitenverlichting
Plafondlampen
Grondspots

IP44.de

Buitengewoon mooi

Waarom mogen lampen voor buiten niet minstens zo mooi zijn als de lampen die we binnen waarderen?'. Met deze vraag begon het allemaal bij IP44.de toen ze 30 jaar geleden hun eerste buitenlamp vormgaven. Met een hele rugzak aan ervaring produceren ze de dag van vandaag functionele en weersbestendige designs. Ze streven naar een perfecte match tussen gevel, tuin en terras.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Tuin als verlengde van de leefruimte

Dat er tal van gezondheidsvoordelen verbonden zijn aan in de buitenlucht vertoeven, daarover bestaat geen twijfel. Tijd buiten doorbrengen is goed voor lichaam en geest en het is voor veel mensen de ideale manier om tot rust te komen. We zien de laatste jaren dan ook steeds meer een evolutie naar het inrichten van tuin en terras als een verlengde van de leefruimte. Daarbij hoort natuurlijk ook de juiste verlichting, die behalve voldoende zichtbaarheid ook voor sfeer en gezelligheid zorgt. In het aanbod van IP44.de vind je hiervoor zonder twijfel de geschikte lamp.

Samenwerken met getalenteerde designers

Hoewel IP44.de al meer dan 25 jaar lang buitenverlichting creëert, ontwikkelen zij nog regelmatig innovatieve ideeën om buiten leven aangenamer te maken. Het merendeel van hun nieuwe concepten stamt voort uit de samenwerking met externe designers. Samen exploreren zij mogelijke nieuwe designs en analyseren ze de troeven en technische mogelijkheden van elk idee. Het resultaat van die inspanningen is volledig geoptimaliseerde tuinverlichting die zowel functioneel als esthetisch tot in de puntjes is uitgewerkt.

Uitgebreid aanbod buitenverlichting

Elke tuin, patio en terras is uniek, en ook de voorkeuren en levensstijlen van mensen zijn uiteenlopend. Het productaanbod van IP44.de speelt hier handig op in met een ruime selectie aan wandlampen, plafondlampen, prikspots, draadloze en verplaatsbare buitenverlichting. Alle designs hebben één ding gemeenschappelijk, namelijk dat ze er niet alleen mooi uitzien, maar je tuin ook voorzien van een prachtig lichteffect. Op die manier tilt de verlichting van IP44.de jouw buitenbeleving moeiteloos naar een hoger niveau.

De details zijn niet zomaar details, de details zijn het product.

IP44.de