Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst
Wandlampen
Tafellampen
Collectie
One
Collectie
Two

Humble

Draadloos, modern, gezellig

Dit Nederlandse verlichtingsmerk biedt draadloze lampen aan met een moderne en frisse kijk op design. Met hoogwaardige materialen en innovatieve technologie creëren ze warme en rustgevende verlichtingsoplossingen voor je huis. De minimalistische ontwerpen van hun tafel- en wandlampen zorgen voor een gezellige sfeer. Humble lampen zijn draadloos, gaan wekenlang mee op één laadbeurt en voegen elegantie en functionaliteit toe aan je leefruimtes.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Uitgelicht

Populaire collecties

De sfeer van kaarslicht

Om hun idee vorm te geven vertrok het team vanuit de originele, draadloze lamp: de kaars. Het eenvoudige en klassieke ontwerp van de kaars wilden ze omzetten naar een modern en duurzaam alternatief. Vanuit dit idee ontstond de Humble One: een energiezuinig en oplaadbaar tafellampje met een prachtige lichtbron die je doet wegdromen naar de gezellige sfeer van weleer.

De merknaam Humble verwijst dan ook naar hun eerste realisatie: klein en vriendelijk. En die lijn trekken ze door naar hun andere ontwerpen. Alle lampjes hebben een eenvoudig en bescheiden ontwerp dat in vrijwel ieder interieur past.

Vijf vrienden met één doel

Het verhaal van Humble begon in 2019. Ondernemer Jorren werkte lange tijd als lichtadviseur in Thailand. Zoals zijn toenmalige job al doet vermoeden, had hij een sterke voorliefde voor verlichting. Hij hield van lampen, maar niet van de bedrading. Jorren keerde terug naar Nederland en brainstormde met vier vrienden over zijn ideaalbeeld van draadloze verlichting.

En die vrienden, dat zijn Gert, Tom, Lenny en Douwe. Vier industriële ingenieurs die hun hart hebben verloren aan product design, ontwikkeling en techniek. Samen met Jorren zijn ze de drijvende kracht achter het in Amsterdam gevestigde verlichtingsmerk.

Innovatief en toekomstgericht

Na de Humble One volgde al snel de Humble Two: een klassiek ogende tafellamp met een lampenkap. Maar het aanbod van dit Nederlandse verlichtingsmerk beperkt zich niet alleen tot tafellampjes. Hun collectie werd namelijk recent uitgebreid met de Humble Bee: een innovatieve draadloze en dimbare wandlamp met een batterijduur tot maar liefst 220 uur.

Slimme verlichting is de toekomst, en ook daar weet Humble op in te spelen. De Humble Smart lampjes werken naadloos samen met apps en accessoires die Zigbee ondersteunen. Zo kan je bijvoorbeeld de bewegingsensor, de afstandsbediening of de mobiele app van Philips Hue gebruiken om de lampen te bedienen.