Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst
Sierkussens
Kaarsen
Collectie
DLM
Collectie
Neon Tube
Collectie
Nelson Bubble

Hay

Deens design voor iedereen

Met een passie voor design begon Hay in 2002 aan een missie om 's werelds beste ontwerpers toegankelijk te maken voor iedereen. Met hun unieke stijl, geïnspireerd op de jaren 50 en 60, maakte Hay van design een inspirerend avontuur voor iedereen die op zoek is naar unieke en tijdloze ontwerpen. Hay's geheim? Een vleugje creativiteit en een scheutje innovatie, gecombineerd met een ongeëvenaard oog voor detail en kwaliteit. Door het creëren van meubels en accessoires die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn, heeft Hay de designwereld veroverd en een blijvende indruk achtergelaten. Van prachtige stoelen en tafels tot verlichting en opslagoplossingen.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Uitgelicht

Populaire collecties

De missie

Het Deense Hay werd in 2002 opgericht en is in die korte tijd al immens populair geworden. Hun doel is om de sfeer van de jaren 50 en 60 terug te brengen in een nieuw, modern kleedje. Vertrekkende vanuit een bepaalde nood van de klant tracht Hay zijn ontwerpen heel praktisch te maken. Om hierin te slagen experimenteren ze graag met verschillende materialen, zoals textiel, hout en papier. Dit recept leidde ertoe dat Hay in geen tijd ontzettend populair werd. Hierdoor zal je in vele huiskamers een leuk Hay-design terugvinden.

Onze designers

Bij HAY geloven we dat we voortdurend werken met de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers van over de hele wereld, en ieder van hen is een lid van de HAY-familie.

Tot deze familie behoren Jasper Morrison, Pierre Charpin, Inga Sempé, Doshi Levien, Shane Schneck, Ana Kraš, Stefan Diez, Scholten & Baijings, Clara Von Zweigbergk, Ronan en Erwan Bouroullec, Hee Welling, George Sowden, GamFratesi, Muller Van Severen, Laila Gohar en vele anderen, die nauw samenwerken met HAY's in-house Design en Product Development teams.

Tijdloos

Deze aanpak resulteert in uiteenlopende, opvallende collecties in felle kleuren met een vleugje jaren 50 en 60. De mooie mix tussen retro en modern zorgt voor een design met een erg tijdloos karakter. Ook de vrijheid die de ontwerpers meekrijgen zie je meteen terug in de collecties. Elk design is op zijn eigen manier een prachtige eye-catcher voor in huis.

Jong designtalent

Om tot deze brede waaier van collecties te komen, werkt Hay graag samen met jonge, getalenteerde designers. Bertjan Pot, Johan Van Hengel, Lars Beller Fjetland en Joel Hoff zijn maar enkelen die al hun steentje hebben bijgedragen aan de variatie van Hay.

Heb je ook zin gekregen om het populaire Hay naar je thuis te brengen? Neem een kijkje in het volledige assortiment en laat je meeslepen in het verhaal van Hay.

HAY heeft altijd geloofd dat een goed ontwerp ieders recht is.

Hay