Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Collectie
Eiffel
Hanglampen
Meubels

Frama

Omarm de 'Slow Living' levensstijl

Frama, een merk uit Denemarken, combineert kunst en design op een fascinerende manier. Frama hecht waarde aan natuurlijke materialen, eenvoud en duurzaamheid. De collectie benadrukt de essentie van elk item en keert terug naar de basis. Als multidisciplinair designmerk biedt Frama meubels, verlichting, keukenapparatuur en woondecoratie. Het wil de kloof overbruggen tussen klassieke en hedendaagse benaderingen en biedt ontwerpen die een balans vinden tussen licht en donker, verfijnd en rauw. De producten van Frama stralen eerlijkheid en puurheid uit en belichamen tijdloosheid, eenvoud en een natuurlijke aantrekkingskracht die de zintuigen stimuleert en uitnodigt tot een 'slow living'-ervaring.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Uitgelicht

Populaire collecties

Back to the basics

Frama heeft zijn wortels in Kopenhagen, Denemarken. Het merk is in 2011 opgericht door Niels Stroyer Christophersen, een beeldend kunstenaar en ontwerper. De inspiratie voor Frama kwam voort uit Christophersen's verlangen om terug te gaan naar de basis, om producten te creëren met eenvoud, natuurlijke materialen en eerlijke expressie.

Dit leidde tot een designesthetiek die de eenvoudige schoonheid van dagelijkse objecten benadrukt, en een merk dat vandaag de dag bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen en duurzame producten. Deze Scandinavische ontwerpfilosofie toont zich dan ook in hun ontwerpen zoals de 90° wandlamp en E27 tafellamp. Meubels, verlichting, interieuraccessoires en geschenken, ze hebben het allemaal.

Duurzaamheid als drijfveer

Bij alles wat Frama maakt staat duurzaamheid bovenaan op de prioriteitenlijst. Zo gebruikt het merk milieuvriendelijke materialen en vermijdt het overproductie door producten op bestelling te maken. Op die manier kunnen ze hun afval tot een minimum beperken.

FRAMA is een multidisciplinair designmerk dat lifestyleobjecten creëert om de zintuigen te inspireren en een mindful leven aan te moedigen.

Frama