Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst

Delta Light

Voor puur verlichtingsplezier

Delta Light, een gerenommeerd Belgisch verlichtingsmerk, staat bekend om zijn innovatieve producten van hoge kwaliteit. Delta Light werd in 1989 opgericht door ontwerper Paul Ameloot en heeft zich standvastig gepositioneerd als marktleider en trendsetter in architecturale verlichting, zonder toegevingen te doen op het vlak van kwaliteit. Delta Light biedt een breed assortiment binnen- en buitenverlichting en staat voor pure, innovatieve en compromisloze kwaliteit.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Delta Light, Belgische designverlichting

Delta Light, dat in 1989 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot werd opgericht, is vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Het bedrijf krijgt wereldwijd erkenning voor zijn vernieuwende verlichtingsconcepten die binnen en buiten garant staan voor een subtiele mix van sfeer, elegantie, functionaliteit en design. De toekomst van Delta Light is verzekerd nu Peter en Jan Ameloot samen met hun vader de leiding van het bedrijf waarnemen. Hun komst heeft het team extra dynamiek en ambitie gegeven.

Delta Light geniet een ijzersterke reputatie als producent van architecturale verlichting en is intussen uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van verlichtingsconcepten voor residentiële, commerciële en professionele omgevingen. Of het nu gaat om winkels, kantoren, openbare gebouwen, toonzalen, horeca of groenprojecten, Delta Light heeft de producten, de ervaring en de kennis in huis die aansluiten bij de functionele en esthetische behoeften van jouw projecten.

Eigen design, R&D, kwaliteitscontroles, tests en productie liggen aan de basis van de groei die Delta Light de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Van ontwerpen, ontwikkelen, het maken van prototypes tot en met het produceren, verpakken en opslaan: het gebeurt allemaal in het Belgische hoofdkantoor van Delta Light.

De verlichting staat bekend om zijn mix van functionaliteit, sfeer en design. De armaturen, waaronder de modellen Spy en Boxy, zijn zonder uitzondering tot in de puntjes afgewerkt. Delta Light staat in voor innovatieve concepten en doordachte sfeerschepping afgestemd op de noden van de gebruiker. Hun ontwerpen voelen zich thuis in zowel commerciële, residentiële als professionele omgevingen.

Het bedrijf werd al meermaals bekroond met prestigieuze designprijzen. Zo konden we Delta Light feliciteren met de IF product design award 2016 voor enkele van hun prachtige collecties, namelijk de Gibo, Montur en Super-Oh.

Iedere stap grondig doordacht

De prachtige verlichting van Delta Light is het resultaat van een grondig doordacht productieproces. Men streeft naar groene, kost-effectieve en verantwoorde productieprocessen zonder de kwaliteit van licht in het gedrang te brengen. Bij Delta Lights gebruikt men enkel recycleerbare onderdelen en tracht men de impact op het milieu te minimaliseren.

Producten worden intern ontworpen door een uitgebreid research & development team. Hierbij staan innovatieve productietechnieken, zoals 3D printing, centraal. Ieder product wordt onderworpen aan strenge kwaliteits-en veiligheidstesten in een gespecialiseerd labo van Delta Light. Het resultaat hiervan is een product dat de eisen van de gebruiker overtreft. Tenslotte is Delta Light koploper in het ontwikkelen en toepassen van LED-technologie.

Onze verfijnde ontwerpen voegen klasse, stijl en sfeer toe: verlichting die ruimtes - en dus mensen - samenbrengt.

Delta Light