Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Buitenverlichting
Collectie
Platet
Collectie
Amphora
Hanglampen

Bover

Verlichting vanuit de ziel van Barcelona

Geïnspireerd door de bruisende stad Barcelona, brengt Bover ziel in zijn ontwerpen, waardoor ze stijlvol en absoluut trendy zijn. Met tijdloze ontwerpen van gerenommeerde talenten als Lluís Porqueras en Christophe Mathieu overstijgt Bover trends en de tijdgeest. Het is een merk dat altijd in de mode is. Een andere troef van Bover is zijn veelzijdigheid. Afwijkende materialen en verschillende culturele invloeden uit de metropool maken het merk uit Barcelona geliefd bij een breed publiek.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Schets op een servet

Het verhaal van Bover begon bij een schets op een servet. Joana Bover, de oprichtster van het gelijknamige merk tekende gauw iets uit voor een bevriende architect.

Met dit idee ging ze verder aan de slag. Al gauw groeide het uit tot wat Bover nu is. Een gerespecteerd merk in de wereld van de designverlichting met een dochtermaatschappij in de Verenigde Staten en aanwezig in landen over de hele wereld.

De invloed van de zee

Bover is vooral gekend voor zijn outdoor collectie. De nabijheid van de zee is hier niet vreemd aan. In steden als Barcelona leeft men buiten.

De rode draad doorheen de buitenverlichting van Bover is dan ook warm en helder licht. Samen met de zachte, vaak organische vormen van de armaturen is dit warme licht de reden waarom de buitenlampen van Bover garant staan voor een aangename avond in een gezellige buitenomgeving.

Vormgeving en kwaliteit

Ondanks de continue groei van het merk Bover, blijft Joana vasthouden aan haar oorspronkelijke visie. Ze gelooft rotsvast in tijdloos design, waar vormgeving en kwaliteit in evenwicht blijven.

Dankzij deze visie weet de verlichting van Bover zich steeds aan te passen aan wat de toekomst brengt. Welke trends er ook komen en gaan, de lampen van Bover voelen zich thuis in elke omgeving.

Degenen onder ons die aan de Middellandse Zee wonen, kennen alle nuances van het licht. Daarom veranderen we de nacht in kleine stukjes dag.

Bover