Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst

Bel Lighting

Stralend licht en eindeloze stijl

Bel Lighting, een merk met een rijke geschiedenis van meer dan dertig jaar, is gespecialiseerd in het maken van verlichtingsoplossingen van hoge kwaliteit. Gedreven door een nauwgezet oog voor detail en een vastberaden streven naar kwaliteit, is het een betrouwbare keuze voor zowel binnen- als buitenverlichting. Hun assortiment omvat een verscheidenheid aan lampen, elk ontworpen met een mix van functionaliteit en esthetiek. Met een tijdloze elegantie, energiezuinige technologie en klassieke maar toch moderne ontwerpen, schittert Bel Lighting en biedt het milieuvriendelijke en kosteneffectieve verlichtingsoplossingen.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Belgische designverlichting van Bel Lighting

Het in de jaren ’90 opgerichte Bel Lighting is de specialist op het vlak van design voor binnen- en buitenverlichting. Door de jaren heen heeft het bedrijf een grote expertise verworven en zo een uitgebreid en gevarieerd gamma uitgebouwd.

De collectie van Bel Lighting wordt nog voortdurend aangevuld met nieuwe, stijlvolle armaturen. Deze verlichting bestaat dan ook voor ieders smaak en voor elke toepassing.

Bel Lighting bij Peeq

Peeq garandeert de laagste prijs voor Bel Lighting. Koop veilig, gemakkelijk en snel online bij Peeq.

Bekijk het grote aanbod Bel Lighting bij Peeq.

Meer info: www.bel-lighting.com

Bel Lighting: hoogwaardige designverlichting van uitstekende kwaliteit

Zowel voor binnen- als buitenverlichting is het internationaal gerespecteerde Bel Lighting de specialist in professioneel design. Het merk biedt architecturale en decoratieve verlichting voor elk gebruik, zowel in de commerciële ruimte als thuis.

Bel Lighting onderscheidt zich door het gebruik van de beste, natuurlijke materialen voor alle toestellen zoals aluminium, inox, messing,... Die materialen zijn makkelijk integreerbaar in hun natuurlijke omgeving.

Het bedrijf hecht eveneens veel belang aan het nastreven van kwaliteit in onderzoek, ontwerp en afwerking. Altijd up-to-date met de nieuwste trends in designverlichting, is Bel Lighting uw specialist in binnen-, buiten- en ledverlichting.

We volgen voortdurend nieuwe ontwikkelingen in verlichtingstechnologie en we hebben altijd aandacht voor de specifieke behoeften van onze klanten over de hele wereld.

Bel Lighting