Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst
Vazen
Spiegels
Collectie
Curva
Collectie
Luceo

AYTM

Doordacht design, verrassende details

Dit merk kunnen we sinds 2015 terugvinden bij de Haven van het Deense Aarhus. Een echt designmerk dat bekend staat om zijn verfijnde, luxueuze en eigentijdse meubels en woonaccessoires. De producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen met doordacht design. Zonder moeite worden verrassende details, functionele ontwerpen en Deens minimalisme gecombineerd met tijdloze pareltjes als uitkomst.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

De droom

AYTM mag dan wel een jong merk zijn, het design avontuur van het echtpaar Gran Hartvigsen is dat zeker niet. Na een tijd in Bangladesh gewoond te hebben, keren ze terug naar Denemarken met de droom om kwalitatieve woonaccessoires te ontwerpen en ontwikkelen.

Al in 2004 starten ze met Gran living, dat meubels en woonaccessoires ontwerpt voor private labels. Maar de droom was toch altijd om hun eigen design merk te realiseren en met AYTM zijn ze daar wonderwel in geslaagd. De merknaam AYTM is trouwens een woordspeling op het woord 'item', zo weet je meteen ook hoe je de naam van dit Deense label moet uitspreken.

Een stil statement

Tijdloos en elegant, zo kan je AYTM misschien wel het best omschrijven. Hun designs zijn dan wel de blikvanger in elke kamer, schreeuwerig zijn ze zeker niet. Met de verfijnde vormgeving, gouden details en rijke kleurencombinaties brengen ze een luxueuze uitstraling in huis. Of je nu een modern of klassiek interieur hebt, AYTM past moeiteloos in elke woning.

Om de huisstijl te bewaken gebeurt het volledige designproces trouwens altijd op dezelfde plek: in het hoofdkantoor bij de haven van Aarhus. Van de eerste potloodlijnen tot de finale ontwerpen, elke stap wordt hier genomen. Zowel het werk van het eigen creatieve departement als de samenwerkingen met externe designers. Zo is elk AYTM product het resultaat van team effort.

Het productaanbod

Ook al bestaat AYTM nog maar sinds 2015, in die korte tijd hebben ze een erg complete productcatalogus weten samen te stellen. Zowel verlichting, meubels als woonaccessoires kan je terugvinden in het aanbod van het merk uit Aarhus.

De grootste van de drie productlijnen is die van de woonaccessoires. Voor elke kamer zijn er accessoires beschikbaar, waardoor je eigenlijk je volledige huis kan aankleden met de geraffineerde stijl waar Aytm zo bekend voor staat.

Ook qua meubels is het aanbod erg compleet. Zeker voor klein meubilair kan je bij Aytm terecht, zowel voor binnen als buiten.

De kleinste tak van hun assortiment is verlichting. De kleine maar fijne collectie bestaat uit alleen maar decoratieve meesterwerkjes die hedendaagse technologie met nostalgische toetsen en luxueuze accenten weet te verenigen.

De ontwerpen van AYTM weerspiegelen de simplistische vormen en structuren van het Scandinavische interieur, maar vallen op door hun gedurfde en internationaal geïnspireerde kleuren.

AYTM