Nu 30% korting op buitenverlichting Klantendienst
Collectie
Androgyne
Collectie
Kubus
Collectie
Hashira

Audo Copenhagen

Deens design, unieke samenwerkingen

Dit nieuwe merk brengt een rijke designgeschiedenis met zich mee. Achter de naam gaat een prachtige samenwerking schuil tussen de Deense designlabels Menu en By Lassen, gevestigd in het iconische Audo-gebouw in Kopenhagen. Samen combineren ze de sterke kwaliteiten van de Deense designtraditie met een vooruitziende blik, waarbij groei en evolutie centraal staan. Dit resulteert in een wereld vol authentieke, aantrekkelijke en functionele ontwerpen.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Een nieuw hoofdstuk

Achter de naam Audo Copenhagen gaan zoals gezegd twee designlabels schuil: Menu en by Lassen. Beide merken waren gevestigde waarden in de wereld van design. Waar Menu al 45 jaar deel uitmaakte van de Deense scene, was by Lassen zelfs al dubbel zo lang actief. Ondanks hun lange staat van dienst waren beide merken nog steeds op zoek naar vernieuwing. Deze vonden ze in de Audo, een uniek gebouw/concept in Kopenhagen.

Audo

Met het Audo House heeft Audo Copenhagen één van de meest unieke showrooms in Scandinavië. Het gebouw is ingericht als een mini community building universum. Een reflectie van hun visie dat samenwerken en connecties vormen altijd beter is dan één onderdeel van het geheel. Het Audo House is niet alleen een plek om hun eigen collecties te laten zien, het is ook een plek waar mensen kunnen samenkomen voor een drankje of lunch, waar ze samen kunnen werken aan krachtige ideeën, een plek waar inspiratie en samen zijn voorop staat.

De esthetiek van Audo Copenhagen valt het beste te omschrijven als zacht minimalisme. Zuivere lijnen, waarvan een subtiele en rustige kracht uitstraalt in combinatie met natuurlijke materialen waarmee met groot respect wordt omgesprongen.

De grote troef van dit zachte minimalisme is dat het zich thuis voelt in verschillende architecturale stijlen en geschikt is voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. Door het tijdloze karakter kunnen items van Audo Copenhagen jarenlang meegaan, naar nieuwe omgevingen en nieuwe creatieve hoofdstukken in het leven.

Ontwikkeld door het samenbrengen van Menu, Auto en By Lassen, weerspiegelt Audo Copenhagen zowel een eeuw van Deense designtraditie als een moderne, globale kijk die voortdurend zal uitbreiden en evolueren.

Audo Copenhagen