Meer dan 25 000 producten om uit te kiezen Klantendienst
Badkamer
Collectie
Ascoli
Binnenverlichting
Inbouwspots
Binnenverlichting
Wandlampen

Astro

Elegante verlichting voor iedere ruimte

Astro, een Brits merk dat in 1997 werd opgericht, staat bekend om zijn elegante en innovatieve verlichting. Medeoprichters John Fearon en James Bassant streven naar perfectie in elk detail, wat resulteert in hoogwaardige en functionele verlichtingsoplossingen. Astro gelooft in duurzaam design en streeft naar een harmonieuze verbinding tussen het merk, mensen en de planeet. Begonnen met slechts één klant en zes producten, is Astro uitgegroeid tot een wereldwijd erkende naam, dankzij zijn toegewijde productiepartners en de internationale Astro-familie. Astro moedigt de uitwisseling van ideeën aan en houdt vast aan zijn kernwaarden van uitmuntendheid, goed ontwerp, voortdurende vooruitgang en eerlijkheid.

Ga op ontdekking

Laat je inspireren

Populaire producten

Het begin: een kelder in Sevenoaks

Voor de start van verlichtingsbedrijf Astro keren we terug naar 1997. John Fearon en James Bassant, twee Britse mannen, besloten hun grote droom na te jagen en richtten Astro op in de kelder van een huis in Sevenoaks. Hun grootste drijfveer was een gedeelde passie voor Brits lichtdesign.

Meer dan 20 jaar later is hun bedrijfje uitgegroeid tot een internationale speler op de verlichtingsmarkt, maar hun visie is steeds dezelfde gebleven: de sleutel tot succesvol design is eenvoud. Dat vertaalt zich in verlichting met een sobere, architecturale vormgeving en optimale lichtprestaties.  

Uitgebreid aanbod badkamerverlichting

Astro heeft zich ontwikkeld tot een internationale leider op vlak van badkamerverlichting. Het heeft een gigantisch aanbod verlichting voor deze kleine ruimte. De succesformule van het bedrijf is naar eigen zeggen de combinatie van een sterk team creatieve designers en een denkwijze waarbij de klant steeds centraal staat.

Niet alleen de klant is van belang voor Astro. Ook de werknemers, het milieu en de lokale gemeenschap krijgen de nodige aandacht dankzij de corporate social responsibility-inspanningen van het bedrijf. Op die manier wilt Astro meebouwen aan een betere wereld.

Architecturale designverlichting

Het aanbod van Astro is bijzonder uitgebreid. De ontwerpen worden getypeerd door een zuiver design en een frisse kijk op verlichting. Er wordt ook volop gewerkt met nieuwe technologieën. Astro streeft zo een dubbel doel na: de creatie van verlichting die aantrekkelijk is én die optimaal presteert.

Het design van de verschillende lampen loopt sterk uiteen. De meeste modellen worden vervaardigd uit glas en metaal, maar de vormgeving is telkens verschillend. Enkele populaire armaturen met een uiteenlopend uiterlijk zijn Blanco, Borgo en Fuse.

We geloven niet in compromissen en kiezen altijd voor de best mogelijke processen, met het vertrouwen dat als de technische uitvoering geweldig is, het eindproduct ook geweldig zal zijn.

Astro