807354389340702

Ontdek meer over &tradition

&tradition FlowerPot VP4

Deense tradities als inspiratiebron

&tradition (AndTradition) is een relatief jong, Deens designmerk opgericht in 2010 door Martin Kornbek Hansen. Geïnspireerd door het Deense designerfgoed wil Kornbek Hansen een nieuwe generatie bewuste consumenten aanspreken met eerlijk en kwaliteitsvol design.

Hoewel &tradition vrij nieuw is, dateert haar designverlichting en meubilair van 1930 tot nu. Er is oog voor designiconen uit het verleden en het heden, maar ook nieuwe of onbekende designtalenten vinden bij &tradition hun plaats. Zo werkt &tradition samen met jonge designers zoals Benjamin Hubert en Sofie Refer.

&tradition Milk NA1

Respect voor de natuur en ruwe materialen

De verlichting van &tradition wordt gekenmerkt door Deense bescheidenheid. Centraal staat het respect voor de natuur en de ruwe materialen die ze te bieden heeft. De producten zijn ontworpen om een zo klein mogelijke impact op het milieu te hebben. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met ruwe materialen waarbij de grenzen van het productieproces voortdurend verlegd worden.

&tradition FlowerPot VP1

Tradities & modern design

&tradition brengt de nostalgische waarde van tradities samen met de finesse van moderne designs. Hedendaagse designs worden op ambachtelijke wijze geproduceerd uit traditionele materialen. Design klassiekers of nostalgische elementen worden omgetoverd tot moderne designverlichting.

Zo werd de prachtige verlichting uit de Copenhagen series geïnspireerd door de traditionele gaslampen uit de Deense haven. De Flowerpot series zijn gebaseerd op een iconisch ontwerp van Verner Panton uit de periode van de “flowerpower”.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.