807354389340702

 

Zorgeloos bestellen bij Peeq


Een bestelling plaatsen bij Peeq?
Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.
Ontdek hoe we jouw gebruiksgemak verhogen!

Enkele van onze troeven

Stevig ingepakt en met zorg geleverd

Levering

Volledig aan jou de keuze!

Jij bepaalt volledig waar jouw bestelling geleverd wordt. Op het werk of bij je thuis, wij zorgen ervoor! Ook je bestelling afhalen in onze afhaalcontainer in Heist-op-den-Berg is mogelijk.

Lees meer over de leveringsmogelijkheden.
Veilig betalen

Betalen

Dit doe je met een gerust hart

Via onze beveiligde betaalpagina kan je jouw bestelling op een veilige manier afronden. Via je bankkaart of creditcard is dit een fluitje van een cent. Betaal je liever via een overschrijving? Ook dat is geen enkel probleem!

Lees meer over de betalingsmogelijkheden.

Retourneren

Retourneren

Probleemloos tot 30 dagen na je bestelling!

Is je bestelling toch niet wat je verwacht? Dit vinden we uiteraard spijtig, maar we staan voor je paraat om dit op te lossen. Bij Peeq heb je tot 30 dagen tijd om je product te retourneren.


Lees meer over retourneren.

Gratis Versand

Gratis verzending

Jouw bestelling gratis bezorgd!

Geen fan van het betalen van verzendkosten? Wij ook niet! In vele landen is de verzending daarom gratis vanaf een totale aankoopwaarde van € 100. Ga naar de leveringspagina voor een gedetailleerde lijst.

Grote voorraad

Grote voorraad

Om jou snel van dienst te kunnen zijn

Jouw bestelling snel leveren, dat is ons doel. Daarom hebben we een grote voorraad in onze magazijnen voorzien. Vele producten van bekende merken zoals Artemide, Flos, Philips en Delta Light, kunnen meteen verzonden worden naar jou.

Grote voorraad

Een vraag?

Onze specialisten tot uw dienst

Jou volledig informeren, dat is onze missie! Indien je een vraag hebt staan onze specialisten voor je paraat om je verder te helpen. We zijn bereikbaar via ons contactformulier en op het nummer 015 25 76 68, en dit elke werkdag van 09:00 tot 20:00 en op zaterdag van 09:00 tot 12:00.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.