807354389340702

Ontdek meer over Wever & Ducré

Wever & Ducré

Belgisch Design

In het Nederlands of Frans, Wever & Ducré rolt in beide landstalen vlot over de tong. Het bedrijf werd in 1983 opgericht door een groep Belgische ondernemers die het maar niet eens raakte over de naam. Over de kernwaarden gelukkig wel. En zo werden werklust, vertrouwen, enthousiasme, durf en creativiteit niet alleen de filosofie maar ook de naam.

Die filosofie zie je ook terug in hun producten. Kwaliteitsvolle verlichting van unieke materialen die een aangename sfeer in huis brengen. Een moderne en stijlvolle collectie voor binnen en buiten.

Wever & Ducré Rock

It's a material world

Zelf hadden ze nooit gedacht een armatuur te kunnen maken van marmer, en toch is dat exact wat ze deden. Bij Wever & Ducré wordt er volop geëxperimenteerd met ongewone materialen. Zo is zelfs vilt van gerecycleerde PET omgetoverd tot een prachtige lamp.

Toch is het vooral aluminium dat met de liefde van de designers gaat lopen. Het materiaal is eenvoudig te bewerken maar de afwerking is alles. Poedercoaten, zandstralen of een roest effect creëren. De vele opties maken van Wever & Ducré een gevarieerd merk dat opvalt in je interieur. Bekijk zekers een de Miles en Roomor collectie.

Wever & Ducré Smile

Licht voor de toekomst

Wever & Ducré staat al jaren voor kwalitatieve producten die worden gemaakt van het beste materiaal. Producten met een lange levensduur die bovendien eenvoudig te herstellen zijn. De technische kant moet nooit onderdoen voor de schoonheid van het design.

Het bedrijf garandeert niet alleen verlichting die jarenlang meegaat, maar ook een kleinere impact op het milieu. Zo gingen ze met de blik op de toekomst ook een samenwerking aan met COLORNETWORK om duurzame en toekomstbestendige producten te creëren.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.