807354389340702

Voorwaarden gratis levering

Gratis levering is van toepassing op particulieren en zakelijke klanten, en dit vanaf een bepaald aankoopbedrag. Dit bedrag is afhankelijk van het land waarnaar verzonden wordt. Voor sommige landen is er geen drempelwaarde voor gratis levering. In deze gevallen zijn de leveringskosten steeds ‘Ex works*’.
Bekijk leveringsdetails per land

Uitzonderingen:

Gratis levering is voor professionele klanten enkel van toepassing bij levering in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg en dit bij aankopen met een waarde van €300 of hoger. Voor alle andere professionele bestellingen zijn de leveringskosten steeds 'Ex works*'.

*Ex works: Dit wil zeggen dat de leveringskosten na afwerken van de bestelling, door ons zullen worden berekend. De leveringskosten worden jou vervolgens via e-mail meegedeeld. Deze e-mail zal eveneens een betalingslink bevatten om de betaling te volmaken.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.